Моторошною історією про свої травмуючи спогади з дитинства поділився користувач сайту Reddit під ніком "ToddieCat".

"Я вперше розповідаю цю історію стороннім людям і цей досвід досі переслідує мене. Я в жаху від думок, що я створив чи викликав цю річ в дитинстві і я боюся, що воно повернеться".

За його словами, він виріс у багатодітній сім'ї з низьким достатком. Батька не було, а мати ставилася до нього дуже грубо, в той час як з його сестрою і старшим братом у неї були хороші відносини.

Спальня хлопчика була дуже схожа на кімнату Гаррі Поттера і також розташовувалася під сходами, що вели у підвал.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"В цій крихітній кімнатці були ще більш крихітні дверцята, ймовірно щось на зразок вбудованого комода. Я добре пам'ятаю, що часто сидів біля цих дверцят і розмовляв з кимось, хто, як мені здавалося, знаходиться по ту сторону. Мені ніхто не відповідав, а я ніколи не відкривав ці двері. Мій брат, старший за мене на два роки, бачив мене за цим заняттям і обзивав пришелепкуватим за те, що я міг годинами сидіти перед ціми дверцятами і розмовляти "сам із собою"".

Коли хлопчикові виповнилося 12-13 років, у нього розвинулася важка депресія від поганого поводження матері. У такому юному віці він підсів на наркотики, але і вони не рятували від горя.

Лише розмови біля дверцят рятували від тривоги і безпробудної туги.

"Тоді я вже був досить дорослим і розумів, що все це дуже дивно, але я вже просто не міг цього не робити. Одного разу вночі я знову підійшов до цих дверцят поговорити і раптом я почув звідти глибокий голос. Це був не звичайний жіночий або чоловічий голос, а щось змішане, немов з поганої якості відео. І при цьому він звучав досить голосно і навіть віддавався луною в моїй голові. При цьому я не міг розібрати жодного слова, було відчуття, що він вимовляє кілька слів за раз і виходить словесна каша".

У хлопця виникло відчуття, що за тими маленькими дверцятами знаходиться відразу кілька істот і вони не говорять, а ніби гарчать.

Після цього випадку хлопцеві стало ще важче. Він відчував ніби сили його покидають, а туга заповнює його.

"Пройшло ще два місяці, протягом яких я продовжував руйнувати своє життя депресією і наркотиками. І продовжував сидіти біля маленької двері і розмовляти. І ось настала ніч, коли я вирішив, що час нанести собі максимальний шкоду. З думками про це я лежав на ліжку і з очей у мене текли сльози".

Саме в цей момент хлопець побачив, як маленькі дверцята відкриваються.

"Я зі страхом дивився на них, моє серце закалатало так сильно, що я чув його биття, а тіло наче оніміло. І потім звідти вийшло щось... Воно вытягувалося з дверцят і було в довжину майже 2 метри, при цьому було дуже тонким. Це було б схожим на тінь, але густо-чорну тінь. Рухалося воно як змія, але при цьому у нього було дві ноги. Коли воно ковзнуло до мого ліжка, я відчув, як кожний м'яз мого тіла немов всох. Я намагався кричати від жаху, але міг лише відкрити рот. Коли я побачив поруч з собою його голову, я розрізнив на ній густої чорності дві вертикальні риски, немов розрізи. Я вирішив, що це його очі і коли я став дивитися в його очі, я відчув себе ще більш нещасним і розбитим, ніж раніше. Я відчував, що життя ніби виходить з мене, це виглядало, наче щось витягала з мене щастя".

Після цього випадку в будинку почали відбуватися страшні речі: ламалися предмети, шафи відкривалися самі собою, картини падали зі стін, а на стінах з'являлися незрозумілі написи кров'ю.

"Я і моя сестра сильно захворіли, нам було дуже погано, а лікарі не розуміли, що з нами таке. Через рік я і моя сестра один за одним намагалися вчинити суїцид. На щастя, невдало. Тільки тоді мати разом з нами з'їхала з цього будинку".

Вже в новому будинку, діти відчули себе краще. Хлопець вперше в житті відчув себе щасливим.

Нагадаємо, в старовинному особняку зловили примару.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Майкл Мастерс, професор, який викладає міждисциплінарні гуманітарні та точні науки в Технологічному університеті Монтани, опублікував науковий роман під назвою Відомі літаючі об'єкти. У ньому він виклав свої думки щодо природи НЛО.

Також "Знай.uа" писав, вчені виявили істоту, яка може жити вічно. Місцем його перебування стали теплі води південних морів. Спочатку медузи Turritopsis Nutricula жили в Карибському морі, проте поступово почали розширювати ареал свого проживання.