Видатний офтальмолог, академік Володимир Філатов, розробив рецепт напою, здатного поліпшити зір без операцій.

Зір - важлива функція, без якої не можна говорити про по-справжньому високу якість життя. Приблизно 80% всієї інформації людина отримує за допомогою зору. На жаль, захоплення гаджетами, ноутбуками та іншими технологіями серйозно "садять" зір сучасної людини, і діоптрій прибуває. Нашим очам потрібна додаткова терапія для того, щоб погляд залишався гострим, очі - здоровими, а зображення перед ними не "плавало".

Видатний офтальмолог Володимир Філатов за роботою

На щастя, в окремих випадках зір піддається відновленню. Пропонуємо вам рецепт напою, створеного видатним офтальмологом, академіком Володимиром Філатовим. По численним підтвердженням пацієнтів, цей напій має воістину чудову силу. Спробуйте і ви!

Потрібні прості інгредієнти:

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще
  • Сік алое — 100 мл
    • Тертий волоський горіх — 500 р
    • Мед — 300 р
    • Лимон для соку — 3 шт.

Для приготування використовують алое у віці 2-3 років. Великі нижні листи промивають у гарячій кип'яченій воді, зрізають з них шипи і прибирають в холод на 8-11 днів. Це робиться для того, щоб в тканинах рослини утворилися біогенні стимулятори. Вчення про них було розроблено академіком Філатовим. Він заявляв, що ці речовини з'являються в рослинах з-за негативних факторів зовнішнього середовища. В алое вони утворюються під впливом низьких температур і темряви.

Сік алое володіє чудовими лікувальними властивостями

З витриманого в холоді рослини віджимають сік за допомогою терки, соковижималки або простий марлі і змішують його з іншими інгредієнтами. Беруть суміш тиждень по 1 десертній ложці тричі на добу за 30 хвилин до прийому їжі.
Незважаючи на ефективність, напій Філатова має протипоказання. Алое не можна приймати при хворобах нирок, серцево-судинної системи і травного ТРАКТУ, геморої, матковій кровотечі, онкології, вагітності. Протипоказаннями до вживання є й індивідуальна непереносимість. В інших випадках приймати цілющий напій можна і потрібно!

Нагадаємо, раніше ми писали про діабулімію - розлад харчування, про який ви ніколи не чули.

Знай.uа повідомляв: семирічному хлопчику видалили частину мозку, і він дивом вижив.

Читайте також: відома дієтолог розповіла про універсальний сніданок для схуднення і здоров'я.