Вчені повідомили про те, що вбивча планета вже пройшла пояс Койпера і запустила в бік Землі ракети

За підрахунками експертів, ці ракети наблизяться до Місяця вже незабаром. Вчені заявили, що їх можна буде спостерігати в потужні телескопи. Прилади вчених вже давно фіксують інтенсивне високочастотне коливання гравітаційних хвиль.

Гравітаційні хвилі

Конспірологи заявили, що зовсім скоро настане Апокаліпсис. Кінець світу станеться на Великдень, 28 квітня. Саме в цей день смертоносні ракети з ядерними боєголовками увійдуть в щільні шари атмосфери. Внаслідок цього вони розпадуться на величезну кількість бомб.

Ці бомби і стануть причиною глобальної катастрофи і загибелі всього живого на Землі. Конспірологи відзначили, що буде знищено не тільки людство, але і весь навколишній світ.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нібіру

Представники альтернативної науки стурбовані. Вони переконані, що у людей залишилося неймовірно мало часу. Тому уряд деяких країн негайно приступило до розробки програми з порятунку людства.

Щоб врятувати нашу планету, вчені намагаються створити спеціальний енергетичний щит – супутники, які будуть запущені на орбіту. Вони будуть випромінювати спецхвилі, які зможуть попередити Апокаліпсис завдяки вибуху інопланетних ракет в космосі.

Якщо не станеться дива, вже через 24 дні Землю знищить найпотужніша зброя, надіслана з Нібіру.

Апокаліпсис

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Нагадаємо: Нібіру з'явилася в небі над Білоруссю

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, які створили прибульці. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували прибульці з Нібіру

Раніше портал "Знай.uа" писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все