У місті Сент-Луїс, штат Міссурі дослідники паранормальних явищ побували у старовинному маєтку Лемпів, який прославився завдяки привидам, що мешкали в ньому.

З 1950 року до середини 1960-х особняк працював як пансіонат і вже тоді були повідомлення про незвичайні явища в його стінах.

Сьогодні в особняку відкритий ресторан і готель, а через плітки про примар навіть створено спеціальний "примарний" екскурсійний тур для туристів.

Відомо, що в 1980 році журнал LIFE включив особняк Лемпів у список найбільш відвідуваних туристами будівель Америки. В першу чергу всі ці туристи сподіваються самі побачити якогось привида, а їх тут вистачає.

Популярні новини зараз

Військові просять виключити нардепів Порошенка з комісії по фортифікаціях: "Ви ще за попередні не відсиділи"

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

Показати ще

Експерти зробили у будинку кілька знімків. І пізніше на одному з них на парадних сходах розгледіли жіночу постать у білому платті.

Як запевняють дослідники, це точно не був хтось з їхньої групи і навряд чи це міг бути хтось із персоналу. Хоч вони і носять старовинний одяг.

Користувачі мережі, які вірять у привидів, припустили, що на фотографії була "спіймана" Леді в Білому - жіночий привид, який неодноразово бачили відвідувачі особняка Лемпів. Ймовірно, це хтось із покійних членів родини Лемпів.

Окрім Дами у Білому, багато хто, бачив так званого "хлопчика з обличчям мавпи". Ходять чутки, що це позашлюбний син Вільяма Лемпа на ім'я Зік, який нібито народився з синдромом Дауна і тому його ховали від усіх на горищі.

Інші ж вважають, що потворний хлопчик це брат Вільяма, народжений з сильно деформованим обличчям і помер у ранньому дитинстві. Але ніяких записів про існування Зіка немає.

Варто відзначити, особняк Лемпів (Lemp Mansion), який зараз є історичною пам'яткою міста, колись належав родині Лемпів, які завідували успішним пивоварним бізнесом.

Однак, багатство не принесло щастя, у родині почалися численні проблеми. Спочатку від серцевої недостатності помер молодий Фредерік, син глави сімейства.

Незабаром після цього покінчив із собою і батько Вільям Лемп-старший. У 1920 року наклала на себе руки, застрелившись, Ельза Лемп-Райт, молодша дочка Вільяма Лемпа-старшого. Сталося це після того, як вона вийшла заміж за Томаса Райта і через часті сварки і сімейні проблеми у неї почалися проблеми з психікою. Можливо, що Біла Дама це Ельза Лемп-Райт.

У 1922 році після введеної заборони на алкоголь, сухий закон, пивоварний завод Лемпів був проданий з аукціону, а його колишній власник Вільям Лемп-молодший застрелився у своєму кабінеті.

Нагадаємо, сім'я побачила запис з камери і мало не посивіла, зрозумівши, хто сміявся в будинку. 39-річна мама двох дітей з Лінкольншира, Англія, впевнена, що на камери спостереження в їх будинку потрапила істота з потойбічного світу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів.