Американська школярка прославилася на весь усвіт після того, як заспівала легендарний хіт Леонрада Коена "Аллилуйя" у колодязь бажань в Італії.

Дівчинка на ім'я Тіффані Райан відправилася у поїздку до Венеції з шкільним хором і вирішила записати відео зі своїм співом. Ролик, на якому школярка демонструє свій неймовірний голос, що луною проникає у колодязь, миттю стало популярним в інтернеті.

Раніше повідомлялося, що яскрава українка, яка називає себе баба Доцька зняла кліп-пародію на пісню з серіалу "Слуга народу", в якому грає кандидат у президенти Володимир Зеденский.

"Коли країна в небезпеці, а політики зайшли в глухий кут - врятувати ситуацію може тільки Баба Доцька. Кліп поза політикою і не є агітацією за кандидатів", - так описала своє нове творіння гуцулка.

Кліп був опублікований у соцмережі і на Youtube.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Кліп зняли в будинку з вишиванками і килимами, все вийшло дуже колоритно, по-українськи.

Крім того, новий кліп культової німецької метал-гурту Rammstein під назвою Deutschland витік у мережу за кілька годин до офіційного релізу.

Ролик Rammstein викликав різку критику уповноваженого федерального уряду по боротьбі з антисемітизмом Фелікса Клейна і екс-голови Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотти Кноблох, які заявили, що музиканти "перейшли "червону лінію" і "порушили кордон дозволеного". Музиканти опублікували 35-секундне відео у соціальних мережах. До моменту публікації цей ролик на Youtube подивилися більше мільйона разів.

Нагадаємо, вийшол трейлер хоррор-комедії "Мертві не вмирають".

Раніше Знай.uа повідомляв, Анна Сєдокова похизувалася кардинальною зміною в зовнішності, але шанувальники здогадалися, що до чого.

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва розповіла про трьох неповних днях в Лос-Анджелесі, довівши, що головне - бажання.