Чи не кожен хотів би знати заздалегідь, наскільки чергові стосунки будуть щасливими. Тому, щоб щоб уникнути всього того болю, яку може заподіяти токсична любов, варто прислухатися до зірок, які підкажуть, як не помилитися у виборі партнера.

Отже, ці 12 пар найбільш невдалі серед знаків Зодіаку:

1. Овен і Телець

Овни неймовірно вольові особистості, а Тельці такі ж вперті. Тому вони не можуть вирішити конфлікти мирним шляхом, оскільки кожен з них не охоче йде на поступки одне одному. Телець хоче знати своє місце під Сонцем, і це дратує Овна. Якщо стає ясно, що відносини зайшли в глухий кут, Овен тут же спробує вирватися з них, а Телець буде продовжувати вперто стояти на своєму.

проблеми в родині

2. Телець і Стрілець

Іноді Телець схильний просто насолоджуватися тихим ввечері, сидячи у себе вдома, в той час як Стрільцеві відчайдушно хочеться вийти в люди і гарненько повеселитися. Стрільцям подобаються забавні головоломки, чого не переносять серйозні Тельці. Тельцю взагалі дуже складно винести характер Стрільця, тому що, як правило, в минулому вже було багато інших відносин, і він не звик сприймати любов всерйоз.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

конфлікти

3. Близнюки і Козеріг

Хочете рецепт справжньої катастрофи? Це можливо, якщо Козеріг зв'яже своє життя з Близнюками. Відомі своєю любов'ю до веселощів і спілкування - Близнюки, ніяк не знаходять спільної мови та цілей зі знаком, який обожнює домашні справи і скрупульозне планування свого життя. Козероги не люблять спонтанності і не звикли пускати речі на самоплив, а Близнюків це неабияк дратує.

4. Рак і Водолій

Рак – домосід, а Водолій не сидить на місці. Через прагнення обох знаків до незалежності та свободи Ракам часом здається, що вони можуть спокійно обійтися і без Водолія. Однак Раку потрібно знати напевно, що його люблять. Крім того, Раки не можуть пробачити ти помилок, які часто припускаються їхні партнери.

закохані

5. Лев і Скорпіон

Скорпіони будуть робити вам компліменти і прославляти вас. По правді кажучи, прославляти Лева повинні всі навколишні, такі вже вони за своєю вдачею. Ви чудово знаєте про свої чарівні сторони, однак Скорпіони на це не поведуться. Скорпіони дуже ревниві тому це і стає причиною конфліктів з партнером.

пара

6. Діва і Стрілець

Жоден вас по-справжньому не готовий до серйозних стосунків, хоча на перший погляд все складається досить добре. Стрільці можуть бути злегка безтурботними (з точки зору Діви), не звертаючи уваги на те, як їх дії впливають на оточуючих. Пам'ятайте, Діва не стане миритися з ситуацією, коли її партнер раптово зникає та не дає про себе знати кілька днів поспіль.

сімейні стосунки

7. Терези і Діва

Діви схильні постійно критикувати партнера, а це змушує часто зневіритись у своїх силах та якостях. Дівам потрібно бути правими завжди і у всьому, а це не може не дратувати. І чому тільки Діви постійно такі накручені?

відносити

8. Скорпіон і Овен

Пару Скорпіон-Овен можна охарактеризувати як гримучу суміш, Лише у книжках ми можемо прочитати, що ці закохані пари живуть у шекспірівській п'єсі, а не в реальному світі. Обидва цих знаки відрізняються величезною силою волі, жадають контролю і хочуть завжди бути на першому місці, тому ці перегони не залишають парі практично жодного шансу.

9. Стрілець, Козеріг

Стрільці, фраза про те, що вам не дають повеселитися, буде переслідувати вас скрізь. Справа в тому, що у відносинах з Козерогом ви будете чути її дуже часто. Ще одна причина вашої несумісності — між цими двома знаками Зодіаку немає ніякого сексуального потягу. Жодного. Краще найміть Козерога в якості менеджера на роботі, але зустрічатися з ним точно не варто.

10. Риби і Діва

Риби це найбільш мрійливий і чуттєвий серед всіх сузір'їв. Діва ж – знак приземлений та практичний, який вимагає послідовності та порядку в усьому. Так, протилежності притягуються, але у вашому випадку все закінчується тільки конфліктами. Але не варто повністю викреслювати Діву з свого життя Діви можуть стати надійним другом, який завжди підтримає у скрутну хвилину.

11. Водолій і Телець

Ці два знаки не можуть нормально спілкуватися заради збереження своїх відносин. Телець буде наполегливо гнути свою лінію, і врешті-решт його упертість зіграє проти стосунків. Людям, народженим під знаком Водолія, подобається бути неортодоксальними і ексцентричними, в той час як Тельці віддають перевагу консерватизму.

12. Близнюки і Рак

У цієї пари все вийде тільки в тому випадку, якщо обидва партнери володіють хорошим почуттям гумору. Близнюкам подобається ходити на вечірки і спілкуватися з людьми, а Ракам – розслаблятися в домашній обстановці. Але якщо ви дивитеся на все з точки зору гумору, то у них є шанс. Це не найгірша пара, хоча відносини в ній не позбавлені своїх труднощів. Близнюкам у цьому випадок потрібно проявити максимум терпіння.

Нагадаємо, що зірки передбачають для закоханих на 1 квітня.

Як повідомляв Знай.uа, еротичний гороскоп на 30 березня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.uа писав, результат здивує всіх: астролог передбачив результат виборів президента.