У четвертому випуску популярного українського шоу "Холостяк-9" з Микитою Добриніним стане відома правда про те, що головний герой порушив усі правила проекту. Розкриється те, що Микита подарував одній з учасниць телефон.

Про це стало відомо завдяки анонсів шоу на СТБ.

Такий поворот подій і наявність забороненого телефону в Олі засмутить інших учасниць телепроекту. Коли всі нарешті стане відомо, у будинку між дівчатками буде справжній скандал.

При цьому в анонсі глядачам показують, що він буде досить часто листуватися і зідзвонюватися з Олею. Само собою, це викличе обурення у інших дівчат, яким Микита не надає таких привілеїв.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Коли таємне стане явним, учасниці влаштують справжні розборки і з'ясування відносин в будинку. Дівчата переконані, що така поведінка їй не зійде з рук.

Вони переконані, що такий вчинок Микити порушує всі правила і постійний зв'язок з однією з учасниць стане тією ситуацією не зійде їм з рук просто так.

Крім того, в четвертому випуску "Холостяк-9" у Микити відбудеться групове побачення з Юлею, Ганною та Мариною на Кіпрі. Зазначається, що одна з учасниць зможе зачарувати хлопця і між ними виникне сильна симпатія.

Нагадаємо, Добринін в помаді і нестримна пристрасть: холостяк пустився у всі тяжкі, відео 18+. Головний герой Микита Добринін напередодні вручимо кільком дівчатам заповітну троянду.

Як повідомляв Знай. ua, колишні зірки "Холостяка" провели українців за лаштунки шоу, нічого спільного з любов'ю. Секс і провокації: сповідь двох колишніх учасниць "Холостяка".

Знай. ua писав, що Оля Цибульська розкрила всі таємниці Добриніна. Учасниці реаліті-шоу "Холостяк" обговорили всі помилки, які вони допустили у відносинах з Добриніним.