Яскрава українка, яка називає себе баба Доцька зняла кліп-пародію на пісню з серіалу "Слуга народу", в якому грає кандидат у президенти Володимир Зеденський.

"Коли країна в небезпеці, а політики зайшли в глухий кут - врятувати ситуацію може тільки Баба Доцька. Кліп поза політикою і не є агітацією за кандидатів", - так описала своє нове творіння гуцулка.

Кліп був опублікований в соцмережі і на Youtube.

"Пси б вам губи лизали, от би вас мухи на Різдво покусали, брехуни", - починає лаяти політиків жінка.

Кліп зняли в будинку з вишиванками і килимами, все вийшло дуже колоритно, по-українськи.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Менш ніж за добу веселу пародію, де баба Доцька зібралася йти в президенти, подивилося майже 10 тисяч осіб. Вона сподобалася своїм тонким гумором і красивою картинкою навіть тим, хто не дивився оригінальний серіал "Слуга народу".

Раніше повідомлялося, що 27 березня в ефірі телеканалу 1+1 вийшли перші серії третього сезону серіалу "Слуга народу".

Третій сезон став "сміливіше" за своїх попередників - політичний сарказм тут досяг апогею. Варто нагадати, що в кінці другого сезону Голобородько потрапляє в колонію суворого режиму в Березані.

Новий президент Дмитро Суриков (саме він наприкінці другого сезону і підвів "Слугу народу" під термін) - явний корупціонер.

Нагадаємо, Зеленському більше не до сміху: 5 шокуючих фактів про "Слузі народу 3". Українців чекають нові актори і "доросла" політика у новому сезоні "Слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу 3": Українці голосують пультом… і не тільки. YouTube першу серію менш ніж за добу подивилося понад півмільйона осіб.

Знай. ua писав, що Слуга народу вже для всіх: на Youtube виклали повне відео. Перші дві серії можна подивитися прямо зараз.