У популярній соцмережі Reddit виставили інтригуючу історію в розділі сайту, присвяченому надприродним і нез'ясовним явищам.

Автора публікації кілька днів тому затрималася на роботі, і хлопець героїні відправив їй з дому відео, на якому він грає з їх собакою. Переглянувши ролик, жінка оторопіла, помітивши на ньому одну дивну деталь, яка налякала її.

На відео чітко видно, як зелена іграшка, що лежить біля плінтуса, раптово починає сама по собі рухатись по підлозі, немов хтось невидимий потягнув її в бік. Спантеличена жінка написала про це хлопцю, і той здивувався не менше за неї.

Після деяких роздумів пара вирішила, що в будинку дівчини завівся полтергейст або яка-небудь інша чортівня. Чомусь собака не зреагувала на предмет, що самостійно почав рухатись. Дослідники потойбіччя кажуть, що тварини добре відчувають такі речі і завжди відгукуються на них – практично миттєво починають гавкати, скиглити, метатися по кімнаті, тулитися від страху до ніг господарів і так далі. А тут – тиша, що насторожує ще більше.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Ще страшнішим є той факт, що закохана пара ту злощасну іграшку більше не знайшла, скільки потім не шукала. Очевидно, полтергейст забрав її собі, пише жінка. І раптом загадковий відеоролик можна списати на збій в роботі камери або ще на щось і тим самим заспокоїти себе, то дві аномальні речі вже складаються у справді містичну подію, і відмахнутися від нього просто так не виходить. Адже наша реальність знаходиться на межі між потойбіччям і сучасним світом. І ця грань дуже тонка. Саме тому відбуваються такі часто дивні і незрозумілі речі, які часто лякають людей.

Нагадаємо, надприродна істота відвідала немовля: привид померлого родича.

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини.