Еротичний гороскоп на 27 березня Овен

Ви стали занадто безтурботними, ви взагалі пам'ятаєте що таке безпечний секс? Крім своєї основної функції, контрацептиви можуть бути відмінною еротичною іграшкою.

Еротичний гороскоп на 27 березня Телець

Сьогодні ви будете себе відчувати, як при лихоманці: то вам холодно під час сексу, то жарко, то сухо. Видихніть і заспокойтеся. Зараз ваші емоції потрібно трохи втихомирити.

Еротичний гороскоп на 27 березня Близнюки

Щоб додати пікантності у ваші інтимні відносини, використовуйте більше грубих фраз. Але постарайтеся не переплутати грубе з образливим.

Еротичний гороскоп на 27 березня Рак

Згадайте, як ви в дитинстві грали в хованки і квача. Тільки зробіть їх більш сексуальними. Така розрядка не завадить вам обом.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 березня Лев

Перекладіть важливі справи на когось іншого, в голові у вас суцільна любов і пристрасть. Але партнера ви ж не віддасте, зробіть вигляд, що ви новачок і помилки для вас – норма.

Еротичний гороскоп на 27 березня Діва

Сьогодні вам пощастить в інтернет-знайомствах. Так що заходьте на сайт знайомств, завантажуйте додаток, а якщо зустрічатися з незнайомцями не хочете, то віртуальний секс вам теж допоможе.

Еротичний гороскоп на 27 березня Терези

Сьогодні повернеться ваше минуле бажання, а значить ви захочете згадати колишнього. Подумайте, може ваше сьогоднішнє становище все-таки краще того, що було?

Еротичний гороскоп на 27 березня Скорпіон

Пора забути абсолютно все, що у вас було раніше і відкрити себе до чогось нового і сміливого. Партнер може бути тим же, а ось секс – зовсім іншим.

Еротичний гороскоп на 27 березня Стрілець

Приберіть подалі від себе всілякі подразники, а телефон взагалі вимкніть. Ви не Юлій Цезар, додаткові справи, коли ви займаєтеся любов'ю, тільки будуть вас дратувати.

Еротичний гороскоп на 27 березня Козеріг

Під час роботи з вас вип'ють всі соки, а вдома від вас зажадають ласки і їжі. Але ніхто ж вас не заставляє, можете хоч весь вечір лежати і дивитися телевізор.

Еротичний гороскоп на 27 березня Водолій

День буде еротично спрямований у бік книг. Або ви зустрінете партнера у бібліотеці чи книгарні, або будете віддаватися читанню книг у самоті.

Еротичний гороскоп на 27 березня Риби

Сьогодні ваш партнер перевершить самого себе. Про таку порцію сексу, яку ви отримаєте в цей день, можна тільки мріяти! Заохочуйте такі пориви.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.