25-річна дівчина на ім'я Хізер Брау та її 30-річний наречений на ім'я Джош Хіггінс розповіли про дивну подію, що сталася в їхньому будинку в американському штаті Мічиган. Їхня маленька дочка Лілі спала вночі у своєму ліжечку, як раптом в темряві дитячої кімнати неочікувао виникла біляста людська фігура, яка розбудила однорічну дитину. Від переляку малечу навіть встала на ліжечку. А таємнича істота швидко рушила в бік, залишаючи блідий шлейф позаду себе. Після цього силует зник.

Про це надприродне явище батьки дівчинки дізналися лише наступного дня, подивившись запис з відеоняні. Хізер і Джош згадали, що раніше в їх будинку теж відбувалося щось дивне. Вони неодноразово чули, як вночі скриплять мостини, немов хтось ходить по коридору. На початку цього року вони помітили, що в різних кімнатах світло саме по собі вмикається і вимикається. Американці не вірять в паранормальне, тому вони намагалися знайти логічне пояснення тому, що відбувається. Але відеозапис з дитячої кімнати їх шокував і приголомшив.

Вони вирішили поділитися роликом в мережі, сподіваючись отримати поради від користувачів щодо того, що робити далі. Адже нежданим надприродним гостям вони не раді.

Деякі користувачі рекомендують звернутися до екстрасенсів або священика, але вони не впевнені, що це допоможе. Інші вважають, що сім'ї краще переїхати в інший будинок. Але і це може не допомогти, адже іноді полтергейст може бути прив'язаним до одного з членів сім'ї, а не до оселі. На думку третіх, Хізер, Джоша і Лілі відвідував дух покійного родича, і він не збирається їм шкодити. Якщо це дійсно правда, не варто нічого боятися, потрібно просто залишити все як є і бути вдячними за візит.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини