Нещодавно у всесвіті Marvel з'явився перший ЛГБТ-герой. Більш того, президент Marvel Studios Кевін Файгі заявляв раніше виданню The Playlist, що глядачі готові до першого супергероя-гея в кінокоміксах і вже ходять чутки про те, що студія збирається показати такого героя в майбутньому фільмі "Вічні". Навіть відомо, що шукає на його роль актора-гея. За чутками, ним може стати зірка "Хоббіта" і "Красуні і чудовиська" Люк Еванс, який, до речі, є відкритим геєм.

Також Кевін Файгі розповів, що глядачі в майбутньому побачать двох героїв з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Одного з персонажів вони вже знають, а інший з'явиться в майбутньому фільмі.

Поки багато хто підозрює, що лесбіянкою може виявитися Валькірія з фільму "Тор: Рагнарок" або Капітан Марвел, а ось геєм – Геркулес, на роль якого і розглядають Еванса. У коміксах, в одній з альтернативних всесвітів, цей герой був відкритим геєм і, більш того, був у стосунках з Росомахою.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше ми писали, що віце-президент Marvel Studios Вікторія Алонсо анонсувала появу квір-персонажа в майбутніх фільмах студії. "Світ до цього готовий", заявила кінопродюсер на прем'єрі фільму "Капітан Марвел" в Лос-Анджелесі.

"Наша публіка глобальна, різноманітна і інклюзивна. Якщо ми не зробимо це для них, то потерпимо невдачу. Якщо ми не зробимо ставку на розмаїття та інклюзивність, то не досягнемо успіху", — підкреслила Алонсо.

Як зауважує видання, в індустрії ходять чутки про те, що головну роль в " супергеройському фільмі "Вічні" віддадуть персонажу-гею.

Ми писали, що у картинах американської компанії Marvel, яка спеціалізується на коміксах, з'являться супергерої з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на заяву глави студії Кевін Файгі.

За його словами, деякі з вже відомих надлюдей здійснять камінг-аут. Також, з'являться нові супергерої, які спочатку постануть в образах представників ЛГБТ.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочка.

Як повідомляв Знай.uа ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.

Знай.uа писав Кайлі Дженнер судиться з батьком-трансгендером.