72-річний житель Великобританії Стів Маккірс був ошелешений, коли знайшов у своєму гаражі мишу, яка розставляла його речі по своїх місцях.

Передає ВВС.

"Людина, яка думала, що у нього є полтергейст, була вражена, виявивши, що миша "розладжує" предмети в його гаражі. Коли в коробці з кормом для птахів знову з'являлися гвинти і металеві предмети, Стів МакКірс подумав, що він "сходить з розуму", - стверджує BBC.

Пенсіонер зазначає, що в гаражі панував хаос через безлад, але на ранок речі знаходилися на інших місцях. Стів встановив камеру нічного бачення, яка і зафіксувала «помічника».

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Помічником виявилася звичайна миша.

"Я думав, що тут відбувається щось смішне, у мене ніколи раніше не було примари в гаражі. Я хвилювався, мені 72 роки, і ви чули, що може відбуватися в голові 72-літнього джентльмена. Ось чому, коли ми довели, що я не сходжу з розуму, я був щасливий. Я називаю це мишею Brexit, тому що він накопичує запаси для Brexit, але мій друг називає його Metal Mickey", - зазначає британець.

Варто нагадати, що Сучасні комплекти для аналізу ДНК на основі одного зразка слини можуть розповісти про вас дуже багато. Завдяки їм простіше дізнатися про своє особисте походження та ризики для здоров'я.

Тепер американські розробники створили комплект для аналізу ДНК у кішок, який дозволяє встановити родовід улюбленого вихованця.

Компанія Basepaws пропонує так званий "перший у світі ДНК-тест для кішок", який допоможе дізнатися від яких порід відбувається ваш улюбленець.

Нагадаємо, Чоловік прострелив собі ногу, намагаючись вбити таргана туфель

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Інопланетяни контактують з собаками: тварини потрібні, щоб підібратися до людей

Також Знай.ua" писав про те, що Примари налякали ціле село: про трагедію на залізниці ніхто не забуде