Гороскоп на 22 березня Овен

Сьогодні відносини, які раніше були досить гармонійними, стануть зовсім нестійкими. Не намагайтеся занадто втихомирити пристрасті, це може перерости в затяжний конфлікт.

Гороскоп на 22 березня Телець

Будьте трохи м'якше сьогодні з людьми. Хоча ви і до себе пред'являєте високі вимоги, але інші цього зазвичай не люблять.

Гороскоп на 22 березня Близнюки

Без практики знання не вдосконалюються, тому вони повинні стати засобом, а не метою. Знайдіть гідне застосування своїм навичкам.

Гороскоп на 22 березня Рак

Сьогодні ви зустрінете щось дуже полохливе, але воно вам дуже потрібне, а зустрічається рідко. Будьте привітніше і хитріше.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Гороскоп на 22 березня Лев

Вам треба підготуватися до нескінченни розмов, безглуздих і важливих. Але вам все одно треба буде робити вигляд, що ви дуже зацікавлені.

Гороскоп на 22 березня Діва

В навколишньому світі дуже багато поетичного. Його потрібно тільки добре пошукати. Інакше цей день буде складно пережити.

Гороскоп на 22 березня Терези

Більше часу проведіть сьогодні з друзями, вони потребують вашої допомоги. Слід проявити ініціативу, це вам потім воздасться.

Гороскоп на тиждень 18-24 березня 2019

Гороскоп на 22 березня Скорпіон

Вам треба подбати про зовнішність і про здоров'я. Придумайте собі відпочинок, коли можна поєднати все це.

Гороскоп на 22 березня Стрілець

Перед тим, як відправитися в незабутню подорож, завершіть всі справи. Тому що вона може зайняти більше часу, а справи нікуди не подінуться.

Гороскоп на 22 березня Козеріг

Стримуйте свої обіцянки, навіть якщо це може бути дуже непросто. Це не тільки поліпшить вашу репутацію, але і добре вплине на майбутнє.

Гороскоп на 22 березня Водолій

День буде дуже неспокійним, але ви самі робите його таким, може десь у вас заховано шило? А з людьми треба спілкуватися тільки з веселими.

Гороскоп на 22 березня Риби

Сьогодні, коли у вас з'явиться гостре бажання над ким-небудь пожартувати (а вже в тому, що воно з'явиться, можете не сумніватися), докладіть максимум зусиль, щоб жертва не змогла потім вас вичислити. Можливі наслідки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.