Статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру. Цілком можливо, що гуманоїдт з Планети Х вселяються в людей і зводить їх з розуму. Уфологи протягом багатьох років лякають людей страшними і неймовірно небезпечними істотами, які бажають заволодіти людськими душами.

На думку експертів, напад вже міг розпочатися. Один із жителів США розповів про те, що з ним сталося щось дивне. Він описав це як тимчасове божевілля. Одного разу він відправився разом зі своєю дружиною на природу з ночівлею, щоб відпочити. Увечері чоловік побачив у небі таємничий об'єкт, що світився у вигляді кулі. Він досить швидко наближався до Землі. Після цього американцеві здалося, що гірський ландшафт раптово перетворився на рівнину, подекуди покриту зеленими насадженнями.

Одночасно з дивними трансформаціями чоловікові в голову прийшла ідея про те, що він потрапив у минуле. Йому все здавалося іншим і водночас дуже знайомим. Після цього далеко американець зауважив 2 силуету. Він вирішив, що це прибульці з Нібіру. Чоловік розповів, що обличчя інопланетян світилися. Один з них запропонував йому подивитися на труп. Неймовірно, але чоловік побачив себе сплячим поряд з дружиною. І в той же час він розмовляв з гуманоїдами. Під час спілкування з ними він відчув неймовірно сильний біль. Його тіло почало різко смикатися, і він втратив свідомість.

Популярні новини зараз

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Коли чоловік прокинувся, все виявилося зовсім звичайним. Він знаходився у лісі разом з коханою дружиною. Навколо не було ні прибульців, ні НЛО, ні інших надприродних істот і об'єктів.

Американець розповів, що з його товаришем сталося щось подібне, але тому пощастило менше. Після потрясіння він так і не прийшов у себе. І тепер він постійно розповідає про прибульців, які проводили над ним досліди. Їх мета – напасти на нашу планету.

"Знай.uа" писав: знайдені нові докази існування Планети Х

Читайте також: У США з'явиться нова спеціальність, студентів навчать пошуку інопланетян

Нагадаємо: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці