Скотт Уоринг – відомий уфолог, який присвятив своє життя пошуку доказів існування прибульців. Нещодавно він виявив дивну інопланетну структуру. Вивчаючи знімок поверхні Місяця, зроблений NASA, він побачив щось незвичайне. Мисливець на НЛО переконаний, що космічне агентство приховує докази, які вказують на існування позаземного життя. Крім того, воно піддає громадськість "розумовим маніпуляціям".

NASA відреагувало на знахідку і вимоги Уоринга. Представники агентства приписали його висновки парейдолії, психологічному феномену, при якому люди бачать різні пізнавані фігури в скельних утворах, хмарах або інших об'єктах чи даних, не пов'язаних між собою.

У своєму блозі під назвою "Щоденні спостереження НЛО" Уоринг пояснив, що спорудження, судячи з усього, розташоване поруч з краєм одного з кратерів, які усівають ландшафт Місяця. Він також повідомив, що передбачуваний розмір будівлі становить

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"близько 1.5-3 миль в діаметрі…Структура виглядає як овальна сфера з двома товстими плечима, які з неї виходять. Крім того, вона має кілька антен або тонких структур, які виходять з її верхнього центру. Блиск свідчить про те, що це абсолютно металева поверхня".

Варто відзначити, що кілька тижнів тому Уоринг знайшов інопланетну базу в кратері Зеемана, коли вивчав карти Google поверхні Місяця. Він стверджував, що знімок передбачуваної бази прибульців був видалений Google. Це, за його словами, є

"стовідсотковим доказом того, що Google працює з урядом США, щоб приховати від громадськості існування інопланетного життя".

"Знай.uа" повідомляв: Нібіру не існує: уфологи звинуватили NASA в обмані людства

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу