В першу чергу, завдяки книгам Стівена Кінга кукурудзяні поля стали місцем, де відбуваються страшні і зловісні події. Поля неодноразово ставали місцем дії чергового фільму жаху.

Проте, деколи в реальності відбувається все куди страшніше, якщо судити з історій, які викладені в інтернет очевидцями і тими, хто запевняє, що все це чиста правда.

Ця жахлива історія сталася в штаті Іллінойс у сільській місцевості в оточенні кукурудзяних полів. Жінка йшла вздовж ґрунтової дороги повз поля зі своїм чоловіком. Пара насолоджувалася тишею і спокоєм.

"І тут щось перебігло дорогу прямо перед нами. Розміром вона була з дитину, але було таким худим, немов кістки скелета і дуже-дуже білим. Рухалося воно при цьому надзвичайно швидко. Я вчилася в коледжі і в мене ступінь бакалавра наук, в тому числі я добре розбираюся в біології і зоології. Але я ніколи не бачила нічого подібного у світі тварин. Мій чоловік бачив теж саме, але теж не зміг її ідентифікувати".

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Наступною історією поділився житель міста Черчтаун, штат Огайо. У липні 1984 році, коли йому було 17 років він відправився на фестиваль феєрверків в сусіднє містечко Беверлі.

"Я їхав зі швидкістю близько 15 миль на годину дорогою, якою по обидва боки розкинулися безмежні поля кукурудзи. І раптом я побачив на лівому узбіччі поряд з огорожею поля дуже дивну сірувато-білу постать. Я був так приголомшений, що просто проїхав мимо цієї істоти, продовжуючи дивитися на нього, а воно дивилося на мене в цей момент. Я не маю ні найменшого поняття що це було".

Найсвіжіший випадок стався 31 липня 2018 року з очевидцем з округу Нокс, штат Огайо.

Чоловік їхав автомобілем шосе повз великого кукурудзяного поля, коли помітив щось схоже на типового худого і сірого інопланетянина, який скакав дорогою прямо перед ним і далі сховався в зарості кукурудзи.

Істота рухалася з величезною швидкістю. Так, що очевидець ледь усвідомив, що він побачив, як нікого вже не було. Тим ні менш чоловік зумів розглянути цю істоту і запевняв, що воно було безумовно не твариною, а двоногою і безшерстою.

Він описав, що у прибульця було худе коричнювате тонке тіло з такими ж худими руками і ногами, коротка тонка шия і довгаста голова.

Нагадаємо, неймовірне відкриття зробили американські дослідники з університету Кларксон. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", монстр, які мешкають в шафах ось вже багато десятиліть є основним джерелом страху у багатьох дітей.

Також "Знай.uа" писав, коли батьки бачать, що дитина розмовляє з кимось невидимим, подібне дуже турбує і не даремно. У поодиноких випадках за уявним другом може ховатися щось справді зловісне.