Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Репортери надягнули зелене пальто і перетворилися на ковбоя, що кричить

Продюсер вечірнього шоу The Daily Show Метт Негрін показав, чому ведучим не варто носити зелений одяг у телеефірі. Репортери CNN прийшли в майже однакових зелених пальто, що вже саме по собі виглядає комічно. Негрін ж ще перетворив їх одяг на хромакей і наклав на пальто кадри з кліпу на пісню «Big Enough» (більш відома як мем під назвою «ковбой, що кричить»).

Порошенко «втік» з мітингу і потрапив у меми. З одного фото сміється весь Інтернет

Президент України Петро Порошенко потрапив у меми через фотографію втечі з мітингу в Житомирі, однак, виявилося, що насправді знімок фейковий. Зараз його бурхливо обговорюють в мережі.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Наголошується, що на фото видно, як президент біжить, поки за ним розвивається плащ. Багато його противників заявило, що на знімку він біжить з мітингу, а також стали генерувати смішні меми. Однак, виявилося, що фото вирвали з контексту. На додаткових знімках видно, що насправді Порошенко не біжить від людей, а до них.