Гороскоп на 18 березня ОВЕН

Зірки попереджають, що в цей день ви можете відштовхувати від себе людей через власну впертість. Також варто відмовитися від фінансових угод, повернення боргів та оформлення кредитів.

Гороскоп на 18 березня ТЕЛЕЦЬ

18 березня ви опинитеся в неприємній ситуації через плітки на роботі. Не бійтеся критики — ви вийдете сухими з води. Всі дорогі покупки в цей день принесуть лише розчарування.

Гороскоп на 18 березня БЛИЗНЮКИ

В цей день астрологи радять вам бути спокійними, і не відповідати агресивно на критику. Не переходьте на особистості навіть з тими, хто веде себе нетактовно. Скоро ви зумієте задобрити карму.

Гороскоп на 18 березня РАК

18 березня Ракам доведеться неабияк попрацювати. Треба визначатися з планами на найближчий час, інакше просто витратите час даремно. Намагайтеся не думати про погане, інакше депресія вас поглине.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Гороскоп на 18 березня ЛЕВ

В цей день рекомендується бути мудрішими, ніж ваші опоненти. Не варто їм поступатися, але і бути напористими не потрібно. Також не варто хвалитися перемогами, інакше заздрісники використовують це проти вас.

Гороскоп на 18 березня ДІВА

18 березня у вас вийде завершити великий прибутковий проект. Постарайтеся не гальмувати на півдорозі, тому що повернутися в колію буде непросто. Слідкуйте за станом свого здоров'я.

Гороскоп на 18 березня ТЕРЕЗИ

В цей день у вас з'явиться шанс поліпшити своє матеріальне становище. Не залишайте без відповіді важливі для вас питання. Прислухайтеся до думки близьких людей. Вони нададуть потрібну підтримку.

Гороскоп на 18 березня СКОРПІОН

18 березня на користь підуть всі дії, спрямовані на зміцнення авторитету, набування репутації. Не зловживайте довірою оточуючих, особливо, якщо даєте обіцянки, які не зможете виконати.

Гороскоп на 18 березня СТРІЛЕЦЬ

В цей день на вас чекають успіхи на роботі, можливе просування по кар'єрних сходах. Вам вистачить сил та енергії для виконання найбільш складної роботи. Слідкуйте за своїм харчуванням.

Гороскоп на 18 березня КОЗЕРІГ

18 березня Козерогам потрібно використовувати час для відпочинку та врегулювання важливих життєвих питань. Не варто погоджуватися на авантюри. Обходьте стороною пліткарів, і тоді ви уникнете непотрібних проблем.

Гороскоп на 18 березня ВОДОЛІЙ

В цей день на вас чекає збільшення доходу. Однак, пам'ятайте, що найважливіші в житті речі не мають ціни. Подбайте про близьких людей, можливо, вони потребують вашої допомоги.

Гороскоп на 18 березня РИБИ

18 березня багато ваших знайомих та друзів захочуть отримати більше вашої уваги. Близькі люди зрозуміють, яку важливу частину їх життя ви займаєте. Не бійтеся просити підтримки.