В інтернеті з'явилося дослідження західних вчених, в якому йдеться про те, що цей рік стане для нашої планети останнім через нову світову війну.

Передбачення Нострамуса, які вдалося розшифрувати, свідчать, що почнеться війна у Франції, і це призведе до світової кризи.

Нострадамус

Про це повідомляють вчені з американського університету minorplanetcenter

Також йдеться, що в 2019 Землю знищить метеорит, в слідстві чого Африка відокремиться від Євразії.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нострадамус

Вчені говорять про наслідки падіння метеорита. Але все-таки є і позитивна сторона: після цього люди зможуть спілкуватися і розуміти тварин, а також буде знайдений спосіб жити до 200 років. Судячи з їх дослідженнями, єдина країна, яка буде в безпеці – це Україна.

Варто нагадати, що Конспірологи вивчили різні пророкування про кінець світу і прийшли до висновку, що в 2019 році Землю очікують 12 космічних замахів.

Перша катастрофа повинна була відбутися 23 лютого. Але нумерологи повідомили, що прибульці змінили свої плани і вирішили напасти на нашу планету 18 березня.

Багато нещастя пов'язують з парадом планет. Якщо Земля перенесе перший напад, її чекають ще одинадцять.

наймасштабніший і страхітливий Апокаліпсис відбудеться 6 червня. Це небезпечна дата, адже номери числа і місяця в цей день в сумі складають 12.

Варто відзначити, що представники офіційної науки не підтримують цю теорію. Вони заперечують подібні заяви і вважають, що це не більше ніж вигадка. Немає абсолютно ніяких доказів того, що парад планет здатний погубити Блакитну планету. До того ж, у березні він не очікується.

Нагадаємо, До Землі несеться астероїд розміром з будинок: людству залишився тиждень

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Майбутнє України в 2019 передбачили мольфари, Нострадамус і Ванга: як новий президент змінить країну

Також Знай.ua" писав про те, що Уфологи розсекретили файли NASA: Нібіру ховається від землян