Експерти заговорили про черговий кінець світу. До Землі мчить велетенський астероїд розміром з будинок. Небезпечний космічний об'єкт наблизиться до нашої планети дуже скоро – вже 22 березня. Він виявиться ближче до планети, що її природний супутник.

Небесна скеля отримала назву ЕА9. Астрономи виявили її відносно недавно. Знахідка зацікавила любителів апокаліптичних передбачень, і вони навіть запанікували. Експерти одноголосно вирішили, що кінець світу на цей раз дійсно відбудеться.

Астрономи з'ясували, що космічне тіло наблизиться дуже близько до Землі. Воно пролетить на відстані 0.6-0.8 орбіти Місяця. А це 0.00204 астрономічних одиниць або близько 305 179 кілометрів. Дослідники також встановили розмір астероїда – його діаметр сягає 37 метрів. Він пролетить повз землю зі швидкістю 319.2 кілометри на годину.

Вченим вдалося виявити астероїд ще до критичного наближення до земної орбіти. Вони попередили людство про можливий кінець світу, часу залишилося дуже мало.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Поки точно невідомо, як астероїд вплине на Землю і людство. Можливо, він не зруйнує нашу планету, а просто пролетить повз. Але якщо він змінить свою траєкторію, та зіткнення все ж таки станеться, Апокаліпсису не уникнути.

Вчені часто повідомляють про те, що до Землі наближаються різні космічні тіла. Більшість з них не загрожують нашій планеті, але іноді деякі з них змушують людство понервувати.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: смертоносний астероїд несеться до Землі, названо нову дату кінця світу

Нагадаємо: Сигарна галактика виявилася небезпечною, Землю атакують астероїди. Через бурхливий вітер у галактиці літає безліч уламків планет, які можуть наблизитися до нашої планети

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії