Уфологи з усього світу регулярно намагаються підловити космічне агентство NASA на брехні. Ймовірно, на цей раз у них вийшло. Представники американської урядової компанії протягом багатьох років розповідали про те, що Землі загрожує смертельна таємнича планета під назвою Нібіру, яка може знищити все живе. Уфологи висунули теорію про те, що все це неправда.

На їхню думку, NASA спеціально вигадало Планету Х. Спочатку вони мали позитивні цілі, але потім вступили у змову. Ні для кого не секрет, що люди самостійно завдають шкоди своїй планеті. Справлятися з наслідками різних подій з кожним роком стає все складніше. Мабуть, фахівці космічного агентства вирішили придумати найлютішого ворога, який злякає землян і змусить їх ставитися до Блакитної планети дбайливіше.

Можливо, задумка і непогана, але все зайшло занадто далеко, і відступати назад вже пізно. Тому фахівці лише підкидають нову інформацію, яка вказує на існування Нібіру. Вони роблять це лише для того, щоб не видати себе. Інакше чому представники відомства за всі ці роки не надали жодної реальної фотографії таємничої планети?

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Уфологи відзначили, що подібні методи агентство використовує регулярно. Вони оприлюднять лише ті факти, які є вигідними. Якщо Нібіру – це дійсно лише вигадка, і звинувачення уфологів правдиві, то можна сміливо сказати, що кінець світу, про який постійно говорять, скасовується.

Як повідомлялося, уфологи розсекретили файли NASA: Нібіру ховається від землян. Таємнича планета ховається за Сонцем, вона нападе на Землю вже навесні 2019 року

Раніше портал "Знай.uа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу. Інопланетяни повідомили координати кораблям, які незабаром повинні прилетіти на нашу планету