Недоступні жінки завжди створюють навколо себе ореол загадковості. Чоловіки частіше прагнуть завоювати серця саме таких. Ми підготували для вас рейтинг найбільш недоступних жінок за знаком Зодіаку.

Козеріг

Жінки-Козероги очолюють цей рейтинг. Вони будуть довго зважувати, чи починати з вами відносини. А щодо весілля вирішуватимуть ще більше часу. Поки така жінка сама остаточно все не вирішить, у вас немає шансів завоювати її серце. Окрім цього, представниці цього Знака дуже важко догодити, а на першому місці у неї практично завжди кар'єра. Це дуже важка здобич, яка здасться в любовний полон, коли сама цього захоче. Більш того, жінка-Козеріг перебірлива в любові, дуже вимоглива до потенційного партнера і скупа на романтичні почуття.

Мішель Обама за знаком Зодіаку Козеріг

Лев

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Представниці цього знаку відзначаються гордістю та самодостатністю. Левиця любить, щоб її добивалися. Чоловікові, який хоче домогтися розташування такої дами, доведеться витратити багато часу, сил і грошей. Примхлива красуня обожнює красиві залицяння, дорогі подарунки, незвичайні сюрпризи і впевнених у собі чоловіків. Простіше кажучи, її любов і увагу потрібно заслужити.

Риби

Третє місце цього рейтингу посіли жінки-Риби. Закохати її до нестями неможливо, вона завжди все оцінює з холодним розумом. Така дівчина тримає чоловіка на певній дистанції, дозволяючи доглядати за собою, коли їй цього хочеться. Жінку-Риби необхідно завойовувати кожен день.

Близнюки

Жінка-Близнюки постійно будуть загравати з вами, але завести з нею стосунки виявиться значно важче, ніж ви очікуєте. Вона швидко і легко захоплюється, але так само стрімко втрачає інтерес. Поки жінка-Близнюки відчуває до вас непідробний потяг, вона буде поруч, але як тільки в її поле зору потрапить більш цікавий чоловік, вона одразу ж забуде про вас. Важливий астрологічний факт: багато Близнюків віддають перевагу постійним відносинам вільні.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок за знаком Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.ua", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.ua" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.