Вчені розповіли про те, що до Землі наближається неймовірно небезпечний астероїд. Його розмір в 10 разів перевищує габарити Місяця. Експерти почали бити на сполох, адже ця скеля дійсно величезна.

Першими нову загрозу для Блакитної планети і всього людства з відкритого космосу виявили вчені з NASA. Вони повідомили, що якщо космічне тіло не змінить свою траєкторію польоту, то воно дійсно стає загрозою для Землі. Неймовірно, але вже 8 березня воно може виявитися на максимально небезпечній відстані для нашої планети. Людству абсолютно нічого хорошого не принесе.

Цієї небезпечною загрозою став астероїд під назвою DN 2019. Він може підібратися дуже близько до нашої планети менше, ніж через добу. Розмір космічної скелі досягає 200 метрів. А його швидкість може дійти до 26 тисяч кілометрів на годину. Завдяки таким характеристикам вона може знищити все людство.

Такі приголомшливі новини поставили на вуха представників альтернативної науки. Вони вирішили, що через астероїда на Землі по-справжньому може наступити кінець світу.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Якщо DN 2019 не відхилиться від курсу польоту, то 8 березня для землян може не наступити. Це пояснюється тим, що сила астероїда буде неймовірно шокуючою. Від Землі за лічені секунди не залишиться і сліду – DN 2019 зітре її в пил.

Вчені все ж сподіваються, що астероїд пролетить повз Землю зі швидкістю 7.27 кілометрів в секунду, що є безпечним для людства.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили унікальних сомів. Їх відразу ж прозвали рибами Апокаліпсису, Нібіру атакує навіть на відстані

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії