Відвідувачі карнавалу Ріо-де-Жанейро стали свідками ще одного видовищного моменту щорічного фестивалю.

Чоловік, переодягнений у знаменитого місцевого священика, кружляв над головою натовпу на ховерборді, який він створив власними руками, пише Daily Mail.

"Священик" виявився канадським винахідником румунського походження Олександром Дуру, який продемонстрував в роботі одну зі своїх машин.

Дуру виступив на легендарному карнавалі під час виступу школи самби "Уніао да Ілха". Чоловік парив над натовпом на висоті 12 метрів.

"Це було неймовірно, я думаю, це кращий досвід, який у мене коли-небудь був. Літати на очах у 100 000 чоловік. Я не можу просити про щось більше", — розповів винахідник Дуру.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Александр колись побив рекорд за тривалістю польоту на самодельноем повітряному судні добавил: "Це як безпілотник, але він дуже потужний, тому він трохи нагадує і літак".

Дуру пролетів над юрбою, переодягнений у католицького священика падре Чічеро — духовного лідера народу північно-східній Бразилії.

Дуру в польоті

Чичеро Ромао Батіста, відомий як Падре Чічеро, активно приймав участь у політичному житті країни, будучи членом Консервативної республіканської партії Бразилії.

На Ріо-де-Жанейрском карнавалі, який триває з 1 по 9 березня, тисячі блискучих танцюристів з елітних міських шкіл самби влаштовують видовищний парад через знаменитий самбадром.

Влада нарахувала близько семи мільйонів чоловік, включаючи півтора мільйона бразильських та іноземних туристів, які взяли участь у гігантської вечірку під відкритим небом в цьому році.

Нагадаємо, польський інженер Томаш Патан зміг відірватися від землі на машині для картингу, який він переконструйовані для польотів.

Як повідомляв Знай.uа, британський сміливець довів, що можна спуститися в справжнє пекло і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Також Знай.uа писав, невідоме створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер.