Вчені з Університетського коледжу Лондона провели незвичайне розслідування під керівництвом професора Тіма Блекберна. Фахівець переконаний, що через прибульців люди масово вимирають на Землі. Чужорідна раса впливає на екосистеми нашої планети. Це допоможе їй пристосуватися до життя, а в подальшому і влаштуватися на Землі.

Ще однією причиною масового вимирання людей може стати вбивча планета під назвою Нібіру. Згідно з отриманими даними, цей неймовірно небезпечний таємничий об'єкт стрімко наближається до Блакитної планеті. Нібіру може стати причиною справжнього Апокаліпсису.

Вчені звернули увагу на те, що по всьому світу стрімко почали вимирати тварини. Це говорить про те, що кінець світу вже почався. І скоро його масштаби збільшаться. На черзі – люди.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

За однією з версій, Земля може зіткнутися з гігантським астероїдом, який знищить і людство, і все живе, і навіть планету. Але поки з усіх виявлених космічних скель жодна не є потенційно небезпечною.

Все це свідчить про те, що глибокий космос таїть в собі безліч загадок. Людству поки не вдалося розгадати. Можливо, кінець світу дійсно настане через вторгнення інопланетян, потужний вплив таємничої планети або зіткнення з великим небесним тілом. Це може статися через тисячі років, а може - вже в цьому місяці. Що саме станеться – поки невідомо.

Раніше портал "Знай.иа" розповідав: вершники Апокаліпсису наближаються, людей знищать і відправлять у пекло. До кінця світу залишилося всього кілька днів, прибульці з Нібіру принесуть на Землю смерть

Як повідомлялося, на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу. Інопланетяни повідомили координати кораблям, які незабаром повинні прилетіти на нашу планету

Читайте також про ефект жаби в окропі. Людство навіть не підозрює, наскільки близький кінець. Люди сприймають спотворення клімату як норму, але це має згубні наслідки