Аві Леб – американський астроном з Гарварду. Він розповів про те, що біля Землі виявили загадкову космічну аномалію. Група вчених проводить розслідування даного об'єкта і намагається встановити траєкторію його польоту.

Астрономи дали об'єкту незвичайну назву – Оумуамуа. Першовідкривач повідомив, що для нього характерною є дивна і незвичайна траєкторія, яка відрізняється від траєкторії астероїдів і комет. У цього об'єкта відсутні сліди космічних газів, які зазвичай супроводжують комети.

Також вчених зацікавили непередбачувані відхилення Оумуамуа від розрахованої траєкторії польоту. Незважаючи на всі розрахунки астрономів, об'єкт рухається не за природною траєкторію. Він ніби рухається вигідним шляхом – наче ним хтось управляє. Аві Леб заявив, що говорити про штучне, протиприродне походження цього об'єкта рано.

Звичайно ж, повз це незвичайне відкриття не змогли пройти уфологи і конспірологи. Вони вважають, що дане космічне тіло може бути розвідувальним або флагманським кораблем прибульців, які мешкають на таємничій планеті Нібіру.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Несподівана поява цього загадкового об'єкта змусила експертів знову заговорити про кінець світу. Деякі уфологи вважають, що він відбудеться 8 березня. Багато фахівців намагаються пов'язати Апокаліпсис з 23 лютого, 8 березня або іншими подібними датами. Все це через те, що згідно з давнім кабалістичним календарем в ці дні може відбутися неймовірно важливе свято апокаліптичного характеру. Експерти вважають, що в релігійних стародавніх текстах людства присутні відомості, отримані під час контакту з прибульцями.

Астрономи захоплено вивчають невідомий об'єкт, а уфологи зі всього світу готуються до неминучого кінця світу.

Раніше "Знай.uа" писав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, жити залишилося 10 місяців

Читайте також: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію