За останній час експерти кілька разів повідомляли про те, що вони отримували послання від гуманоїдів про кінець світу 8 березня 2019 року. Ці повідомлення можуть виявитися і правдивими. Людство може цього не помітити, адже все може статися зовсім не так, як здається. Цей день стане кінцем того світу, в якому зараз живе людство. Прибульці з Нібіру готують загальний гіпноз для жителів Землі.

Наша планета приваблює інопланетян вже протягом декількох тисячоліть. За однією з версій, вони повинні були захопити Землю 23 лютого, але цього не сталося. Конспірологи вважають, що в серпні 2018 року була запущена ракета, яка доставила сильну ядерну зброю на вбивчу планету і знищила її.

Нібіру більше немає, і прибульці збираються переїхати на Землю – потенційно придатну для життя планету їх виду. Це пояснює той факт, що наша планета ще існує, і вона не була знищена в 1967 році в ядерній пожежі, коли була на волосині від ядерної війни.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

16 березня 1967 року президент США Річард Ніксон готував ядерний удар по В'єтнаму. Союзником В'єтнамі був СРСР, який міг вдарити у відповідь. У самий останній момент всі десять ракет так і не вилетіли з пускових шахт. Вони просто одночасно всі відмовили.

Після проведення детального розслідування виявилося, що ракети справні. Військові та інші жителі країни повідомили, що в той вирішальний ранок бачили в небі НЛО, який завис над пусковими шахтами. Мабуть прибульці, завадили війні.

Зараз вони збираються влитися в суспільство людей. Вони спокійно чекатимуть, поки людство самостійно себе знищить. Гіпноз, який вони використовують, буде спрямований на продовження забруднення планети і вбивства всього живого. Одним з варіантів може стати створення гуманоїдами вірусу, який допоможе в короткі терміни позбавитися людства.

Раніше "Знай.uа" писав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, жити залишилося 10 місяців

Читайте також: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію