Довгі вихідні в березні – хороша новина для кожної дівчини. Це можливість поїхати кудись, отримати нові емоції і, звичайно, провести час зі своїм коханим. Ми зібрали кращі варіанти відпочинку для всієї родини на 8 березня.

Як відсвяткувати 8 березня: рекомендації для неї

  1. Не думайте, що всю підготовку повинен здійснювати чоловік. Ви повинні коректно направляти його, підказувати, говорити про свої бажання. Тоді у свято буде вкладено більше душевних та інтелектуальних сил.
  2. Подбайте про подарунок. Якщо ви в черговий раз не хочете отримати гель для душу або флакон духів, то варто проявити винахідливість і підказати йому про свої бажання.
  3. Будьте вдячною. Навіть якщо чоловік не влучив у ціль і не подарував довгоочікуваний подарунок, не варто засмучуватися і ображатися. Будьте вдячною за будь-яку спробу влаштувати вам свято, і наступного разу йому захочеться зробити більше!

Як відсвяткувати 8 березня: рекомендації для нього

  1. Складіть план. Тонко поцікавтеся у свій коханої, як би вона хотіла провести 8 березня – по-домашньому або у великій компанії? Так буде простіше підібрати розваги.
  2. Програма на весь день. 8 березня варто повністю присвятити своїй дамі. Наприклад, ранкова кава в ліжко – любовне зізнання – подарунок – денна розвага – вечірній похід в ресторан.

Як цікаво відсвяткувати 8 березня з дівчиною: куди поїхати

Зимові розваги

Якщо в цьому році ви все ще не каталися на лижах або сноубордах, то у вас є останній шанс зробити це. Тим більше, що відпочинок в березні часто потрапляє під акції та різні розпродажі. Житло коштує дешевше, а людей на трасах менше. Дістатися до Карпат можна на власній машиною або поїздами. Якщо вибираєте другий варіант, рекомендуємо подбати про квитки заздалегідь.

лыжи

Карпатські краєвиди

Якщо зимовий екстрим – це не ваше, а душа вимагає романтики, то ідеальним місцем святкування 8 березня стануть Карпатські гори. Ранньою весною в Карпатах і на Закарпатті можна помилуватися цілими килимами з ранніх квітів.

Романтика в Кам'янці-Подільському

Кам'янець-Подільський одне з найстаріших міст нашої країни! У ньому знаходиться більше сотні історичних пам'яток, які є відображенням історії семи народностей, які живуть в цьому місті.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На кожному підйомі міста ви знайдете чудові статуї оленів, які, за повір'ям, охороняють місто. Однак найбільше враження справляє фортеця. Вона прекрасна як у денний, так і вечірній час.

Каменец-подольский

Як відзначити 8 березня: сімейний вечір

Якщо ви замужня і хочете провести це свято в тихому сімейному колі, то варто залишитися вдома. Нехай ваш чоловік приготує вечерю, прикрасить квартиру квітами. Запросіть у гості своїх родичів. Організуйте теплий і душевний прийом для всієї родини.

Як відзначити 8 березня в офісі?

На роботі святкування 8 березня найчастіше зводиться до нудного вручення подарунків. Але якщо ви хочете відмовитися від застарілих традицій і порадувати своїх співробітниць оригінальністю, то ось декілька порад, як це зробити.

Напередодні свята розкладіть на столах співробітниць невеликі презенти. Повірте, цим ви справите фурор в жіночому колективі. Адже день почнеться вдало, і святковий настрій не покине жінок до самого вечора.

Після закінчення робочого дня, свято можна весело відзначити всім колективом прям в офісі. Організуйте невеликий фуршет: приготуйте канапе, тарталетки, легкі закуски з фруктів і овочів. І, звичайно, ніяк не обійтися без святкового шампанського.

Хочете створити святкую атмосферу в колективі? Будьте оригінальні: замість нудних тостів підготуйте прикольну сценку, пісню або навіть танець. Програму вечора можна урізноманітнити іграми та конкурсами.

Не забудьте прикрасити офіс кулями, іграшками, скласти яскраве привітання і зустріти вранці жінок з піснями, танцями, віршами та букетами квітів.

8 березня завжди можна відсвяткувати за межами офісу. Запросіть колектив сходити в боулінг, кіно або ресторан. А можна поїхати на екскурсію.

8 марта

Як відсвяткувати 8 березня самотній дівчини

Якщо у вас немає пари, то не турбуйтеся, адже жіноче свято можна добре відзначити і на самоті.

Шопінг

Це відмінний спосіб порадувати себе і оновити свій гардероб. Ще один аргумент на користь шопінгу – в цей час магазини часто влаштовують грандіозні розпродажі. А можна захопити з собою подруг, щоб процес був ще веселіше.

шопинг

Відпочинок на природі

А як на рахунок пікніка з подругами? Нехай на вулиці ще далеко не літо, зате у вас є можливість насолодитися першими сонячними днями і подихати свіжим повітрям. Не забудь тепло одягнутися, прихопити зігріваючі напої, закуски і, звичайно, гарний настрій.

Ось ще кілька варіантів, як незвично провести 8 березня: піти на каток, боулінг або аквапарк.

СПА

8 березня – саме час влаштувати собі невелику відпустку і вирушити в салон краси або СПА-центр. Створіть комфортні умови для свого тіла в це свято. Тим більше, в такий заклад можна піти не тільки поодинці, але і удвох з чоловіком, і навіть всією сім'єю з дітьми.

СПА

Як відзначити 8 березня, якщо ти одна

Багато самотніх жінок цікавляться, як правильно відзначити 8 березня однієї. А ми знаємо – це свято потрібно присвятити себе. Наприклад, можна сходити в салон краси або в кіно на гучний фільм «Зелена книга». Але якщо тобі не до душі всі ці святкові веселощі, то сприймай 8 березня просто як додатковий вихідний.

Якщо ж 8 березня йти нікуди не хочеться, а святковий настрій присутній, то ось тобі порада: запроси до себе в гості своїх подруг та організуй тематичну вечірку. А для це всього лише потрібно: придумати яскраву тему, замовити піцу або суші і купити алкоголь. І, звичайно, не забудь про караоке і танці.

Краще в колі сім'ї

А як на рахунок того, щоб провести жіночий день разом з мамою? Првідай рідних, подаруй мамі презент і залишися на весь день з нею. Твоя увага порадує її більше, ніж чиясь ще.

Як креативно відсвяткувати 8 березня з дружиною

Якщо ви хочете прикольно привітати свою половинку з жіночим днем, то ми пропонуємо влаштувати фотосесію для своєї коханої. Купіть їй гарну сукню, попросіть майстра зробити макіяж та зачіску. Повірте, цей день ви не забудете ніколи!

8 марта

Як можна відзначити 8 березня оригінально?

Поки більшість дівчат викладають в інстаграм тортики і квіти, ви можете зайнятися підготовкою свого тіла до літнього сезону. А 8 березня саме час почати! У жіночий день організуй собі смачний, але здорове і корисне свято: з самого ранку зроби зарядку, випий смузі, прийми душ і сходи в тренажерний зал. Після цього ти точно будеш пишатися собою: поки інші тільки обіцяють взятися за свою фігуру, ти вже щосили прагнеш до краси і здоров'я.

Ралі

Щорічно 8 березня проводиться гучна подія – жіноче ралі. Однак якщо в минулих роках захід проходив в Києві, то в 2019 році право проводити заїзд перейшло Одесі. Всі бажаючі зможуть взяти участь. Захід проводиться, щоб привчити всіх водіїв і пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху.

Старт заїзду відбудеться на Приморському бульварі. Реєстрацію слід пройти заздалегідь, так як кількість місць обмежена.