Покинута психлікарня - класична локація для хоррора про привидів, а також злачне місце для мисливців за привидами. Однак, остання вилазка відважних шукачів паранормального ледь не стала фатальною.

Невидима сила розбила вінілову платівку в колишній психіатричній лікарні, і змусила групу бігти що є сили. Ці хлопці явно когось сильно розлютили.

Жахливий інцидент стався в той час, коли члени організації "Детройтські паранормальні експедиції" проводили дослідження занедбаного приміщення психіатричної лікарні Елоїз в місті Уестленд, штат Мічиган, США.

Часті повідомлення про діяльність примар залучили до цього місця експертів, які вже кілька місяців не залишають лікарню.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Минулого тижня група представила на своєму каналі в YouTube особливо страшні кадри.

Відео починається з того моменту, коли психіатр Бренді Марі розповідає одному з членів групи, що вона відчула присутність духу під час спіритичного сеансу, який відбувся кілька хвилин тому.

Потім пара обговорює, в якому напрямку слід рухатися далі, коли раптом лунає громоподібний удар, і дослідники зі зрозумілих причин голосно кричать від страху.

Вони були так вражені, що Марі оголосила імовірно всім духам в будівлі, що "ми йдемо". Пройшовши кілька кроків до виходу, вони були шоковані, побачивши на підлозі розбиту вінілову платівку.

За словами мисливців за примарами, платівка лежала зверху шафи і була скинута на підлогу з такою силою, що розбилася на дрібні частини. Самі експерти стверджують, що вони не змогли повторити чи пояснити цю дивну подію.

"Елоїз" - це реальна психіатрична лікарня в штаті Мічиган, яка була відкрита в 19 столітті.

Елоїз була великим комплексом лікарні, розташованим в Містечку Nankin в західному окрузі Уейн, штат Мічіган. Назва походить від поштового відділення на підставах, які відкрилися 20 липня 1894 і були названі Елоїз на честь начальника поштового відділення дочки Детройта, Елоїз Дікерсон Девок.

Стара будівля має таку довгу історію паранормальних явищ і пов'язаних з ним подій, що надихнула режисерів на створення фільму жахів у 2017 році.

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.