Вчені повідомили, що до Землі наближаються два нових небесних тіла, які є потенційно небезпечними.

Планети долають Чумацький Шлях по траєкторії, яка раніше не була відома. Вони не пов'язані гравітацією ні з однією з відомих нині зірок.

Судячи з усього, ці таємничі планети, які прямують до нашої планети на величезній швидкості, затьмарять гучну Нібіру. Вона поставила на вуха абсолютно всіх. Експерти з усього світу почали бити через неї тривогу. Вони переконані, що ця вбивча планета знищить абсолютно все на Землі і навіть саму Землю.

Невідомі небесні тіла мають особливість – вони не випромінюють світло, тому їх просто неможливо виявити за допомогою звичних апаратів. Їх можна порівняти із Зіркою смерті всесвіту "Зоряних воєн".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Дослідники зафіксували одну з планет абсолютно випадково. Це сталося, коли вона розташувалася між далекою зіркою, що випромінює світло з центру Чумацького Шляху, і спостерігачем Землі, який функціонував в той час. Але цього недостатньо. Для вивчення космічних тіл необхідно, щоб їх гравітація спрацювала як величезна лінза.

Вченим вдалося встановити розміри планети. Одна з них така ж за розміром, як Юпітер, а друга – ідентична габаритами Землі.

Експерти відзначили, що цей космічний дует може представляти реальну і досить велику загрозу для нашої планети. Приблизно таку ж, яка виходила від Нібіру. Про Планеті Х поки що можна забути, адже її існування наукою не доведено. А ці небесні тіла цілком реальні.

Раніше портал "Знай.uа" писав: к Землі мчить кілометровий астероїд. Він має величезну масу, у людства немає шансів. Зіткнення може відбутися вже 28 грудня 2019 року

Як повідомлялося, інопланетяни виявилися набагато ближче до Землі, ніж припускали. Прибульці можуть мешкати на супутнику Сатурна

Читайте також: користувачі Twitter зможуть обрати назви для супутників Юпітера. Кількість лун планети збільшилося до 79