Нещодавно стало відомо про те, що 4 березня вийде новий сезон популярного в нашій країні телесеріалу "Школа". Новий сезон буде про останній рік навчання, тож і називається він відповідно "Школа. Випускний".

Перед початком нового сезону до студії 1+1 завітають головні актори серіалу: Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Ліза Василенко, Богдан Осадчук, Даня вегас та Олександр Петренко, та розпочнеться онлайн-трансляція. Її можна буде переглянути на сайті телеканалу, на офіційних сторінках "Школи" у Facebook та Instagram. Онлайн-трансляція відбудеться 4 березня о 20:00.

Зірки серіалу "Школа" пообіцяли прихильникам багато цікавого. Зокрема, поділитися цікавими історіями та подробицями зі знімального майданчика, а також відкрити секрети про своє особисте життя. Також вони розкажуть про фан-тур, творчі плани та дадуть відповіді на питання, які їм можна буде поставити під час прямого ефіру.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше ми писали, що американська актриса Кейлі Куоко прокоментувала в Instagram закриття серіалу "Теорія великого вибуху", в якому зіграла головну роль.

Актриса додала: "Це були мрії, які збулися і подорож, яка назавжди змінила наше життя. Неважливо, коли б воно не закінчилось, моє серце в будь-якому випадку було б розбите. Потопаючи в сльозах, ми обіцяємо вам кращий сезон".
Варто згадати, що "Теорія великого вибуху" — один з найпопулярніших сучасних сіткомів в США і в багатьох інших країнах. Аудиторія 11-го сезону склала близько 14 мільйонів людей.
Нагадаємо, що у другому сезоні серіалу "Школа", в якому знявся молодий український блогер Данило Черкас. Стало відомо, що Данило Черкас, відомий в мережі як Даня Вегас, зіграв загадкового хлопця, який погрожував героїні Ніці по телефону. У фільмі персонажа Черкаса також звуть Данило.