У різних куточках планети виявляють різних страхітливих істот. Більшість з них вже давно вважалися вимерлими. Деякі дослідники вважають цих монстрів цими передвісниками Апокаліпсису.

Останнім часом в мережі бурхливо обговорюють таємничу планету Нібіру, яка наближається до Землі. На думку експертів, вона знищить на Блакитній планеті все живе.

Деякі факти про Планету Х є абсурдними і неправдоподібними, як вважають скептики. Але вчені заявили, що останнім часом, ледь не щодня, земляни отримують різні попередження про те, що кінець світу скоро дійсно настане. І це станеться набагато раніше, ніж можна подумати.

Черговим доказом стали гігантські черв'яки-монстри. Їх походження встановити поки що неможливо, адже вони вважаються вимерлими видом вже протягом більше двох мільярдів років.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Ці істоти були виявлені на узбережжі західної Африки. Вони мають трубчасту структуру. Вона унікальна і вимагає вивчення. Але науковців зацікавив сам факт того, що вони несподівано ожили.

Подібні переродження відбуваються на планеті вкрай рідко. Вони свідчать про настання значущих і глобальних змін в історії планети.

Уфологи провели дослідження і прийшли до висновку про те, що ці монстри є провісниками наближення атаки з боку вбивчою Нібіру. Істоти реінкарнувались перед настанням кінця світу.

Вчені висунули теорію, згідно з якою ці гігантські черв'яки таємничим чином потрапили на Землю з Нібіру. Прибульці послали їх сюди, щоб перевірити, чи є умови на Землі придатними для життя біологічних різновидів, що мешкають на Планеті Х. Якщо ці монстри дійсно з'явилися на нашій планеті, страшно уявити, яким буде наступний провісник Апокаліпсису.

"Знай.uа" вже писав: провидець розповів, чого чекати від кінця світу

Як повідомлялося, землянам доведеться переселитися на Червону планету

Нагадаємо: людство чекає страшне випромінювання і зомбі-апокаліпсис