Один з найпопулярніших фітнес-тренерів України Аніта Луценко вперше показала свою матір.

Відповідні кадри з'явились на її сторінці в одній із соцмереж.

Зокрема, на опублікованих кадрах зірка позує зі своєю матір'ю та звертається до аудиторії, наводячи приклад власної матері, яка у 63 роки веде активний та здоровий спосіб життя.

"Коли мене запитують, чи не пізно почати займатися собою в 42 роки, наприклад, то я роблю ось так. Моїй мамі 63 роки і колись вона була на таблетках. Щоранку вона робить парочку вправ на гнучкість, а в турах не пропускає ні лекції ні тренування. Ви можете все і в будь-якому віці, тіло буде тільки вдячне, якщо ви почнете приділяти йому увагу, вдихнете життя і почнете помічати, де затиснуте, де згорблене, де німіє! Все можна виправити! У будь-якому віці не пізно ! І в 40, і в 50, і в 60, і навіть в 70! А ваші мами займаються своїм тілом? Або вийшла заміж і можна на релакс?", - написала під знімком Аніта.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відома українська фітнес-тренер Аніта Луценко, яку нещодавно пограбували і викрали авто, прийшла на сімейну музичну виставу разом зі своєю дворічною донечкою Мією.

Так, зіркова мама довго приховувала дитину від громадськості, і лише в грудні 2018 року вона вперше показала її, знявшись з нею для обкладинки журналу Viva. А ось місяць тому Аніта опублікувала в Instagram їх спільне фото.

Спектакль став першим світським виходом для маленької Мії. Луценко була впевнена, що дівчинка в захваті від побаченого. Зірковий тренер також розповіла трохи про доньку.

"Вона вміє перекидатися сама де завгодно, ні з того ні з сього. Вона любить брокколі, їсть рис і рибу. Я не знаю, що відбувається, або мені пощастило, або Мія дещо перейняла від нас", - поділилася Аніта.

Варто нагадати, що відомий зірковий тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я та спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно в рамках челлендж "14 днів без солодкого" знаменитість поділилася уривком тренування, показавши улюблене вправу співачки Віри Брежнєвої. Також артистка нагадала, що фруктоза - набагато гірше цукру, так що не варто вживати її під час схуднення, а краще замінити медом, ягодами і фруктами.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна похвалилася фігурою.

Як повідомляв "Знай.ua", Аніта Луценко розкрила головний секрет Віри Брежнєвої.

Також "Знай.ua" писав, що Аніта Луценко показала, як швидко досягнути успіху.

Інтерв’ю з відомою фітнес-тренеркою Анітою Луценко