Еротичний гороскоп на 26 лютого Овен

Що б химерне ви не придумали, вдасться все. Навіть оргазмів буде рівно стільки, скільки ви самі вирішите. Кому і як отримувати задоволення – вирішуєте тільки ви.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Телець

Сьогодні пози будуть змінюватися частіше, ніж погода навесні. Постарайтеся не розвалити ліжко і не впасти з нього.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Близнюки

День ідеально підходить, щоб підвести підсумки та зробити висновки щодо вашого інтимного життя. Нічого хорошого або поганого з нього не піде, ви просто почнете по-іншому ставитися до нього.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Рак

Можливо ви дуже розчаруєтесь, так як вас чекає дуже неприємна розмова з людиною, від якої ви її зовсім не чекали. Пам'ятайте, що в інтимних питаннях рішення завжди за вами.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Лев

Сьогодні в ліжку ви просто неймовірні, не втрачайте шанс і забирайтеся під ковдру. І не забудьте партнера прихопити, хоча вам і самим з собою чудово.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Еротичний гороскоп на 26 лютого Діва

Настрій сьогодні обіцяє бути просто відмінним, навіть сили з'являються, ніби добряче виспалися. Поділіться ними з коханим через тісні контакти.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Терези

Сьогодні вас чекає невеликий сюрприз вдома, можливо навіть просто прибраний будинок або приготована вечерю. Але такі старання вимагають особливого заохочення з вашого боку. Придумайте щось цікаве.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Скорпіон

Сьогодні ваш партнер наробить багато помилок, тому що не знає ваші еротичні бажання і спирається лише на інтуїцію. Покажіть, як йому діяти.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Стрілець

Весь день ви проведете в нескінченних еротичних пошуках. Ви навіть не знаєте, кого там хочете знайти. А це зазвичай веде до розчарування і незадоволеності.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Козеріг

Сьогодні ви зрозумієте, що навіть з небездоганним тілом, не важливо який ваш партнер, коли ви танете в його обіймах, закриваючи очі від насолоди.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Водолій

Агресія хоч іноді буває еротичною, але не сьогодні. Ваш партнер не має наміру терпіти грубість і образи. Озброюйтеся компліментами.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Риби

Трохи гарячого вина сьогодні не зашкодить ні вам, ні вашій половинці. Справжня близькість виникне і завдяки обміну не менш гарячими поцілунками

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03

поцілунками.