Послідовники відомого уфолога Стіва Уоринга висунули теорію про те, що Земля вже давно не існує, а пророцтво племені Майя про кінець світу у 2012 році насправді збулися.

По нашій планеті прокотилася хвиля жахливих катаклізмів у вигляді глобального повені, безлічі пожеж у Північній Америці, урагану Сенді, землетрусів на Близькому Сході і в Азії. Це тільки мала частина того, що пережила Земля 7 років тому. Якщо вірити теорії, то вона все ж не пережила.

Конспірологи вважають, що таємнича планета Нібіру виконала свою місію і знищила Землю. А людство зараз живе в паралельному Всесвіті. Можливий і такий варіант, що люди знаходяться в спеціальній лабораторії під куполом, яку створили прибульці з метою проведення серії експериментів.

Експерти знайшли кілька доказів. Стенлі Макферсон з командою американських уфологів зафіксували масштабний збій у глобальній павутині, який стався 12 грудня 2012 року. Після цього всі продовжила працювати у звичному режимі. Але кілька тисяч користувачів з Північної Кароліни, розповіли, що у них збилися годинник, навіть електронні. Час таємничим чином скакнуло на півтори хвилини вперед.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Підтвердженням теорії уфологів є також те, що 500 мешканців Онтаріо, Канада, одночасно написали про нічному кошмарі – їм наснилося страхітливе руйнування Землі, причиною якого став масштабний вибух. Люди описали сон в ідентичних деталях. Між собою вони не знайомі, у них немає нічого загального, крім місця проживання.

Нагадаємо, Біблійне пророцтво про кінець світу: Земля б'ється в конвульсіях. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Як повідомляв Знай. ua, астроном повідомив справжню причину апокаліпсису. Масштабний спалах на Сонце знищить все.

Знай. ua писав, що Нібіру влаштує Землі справжнє пекло. Планета Х зіткнеться з Землею.