Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася у форму і вже дефілює у відвертих вбраннях.

Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна опублікувала нову фотографію, на якій постала в спокусливому образі. Дівчина позує в довгому червоному платті з закритим декольте, але з відвертим вирізом, який оголює довгі ноги. На плечі у Алли червона сумочка, а на ногах білі туфлі на шпильці. Волосся дівчата розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. І все б нічого, але фотографія була зроблена в туалеті київського ресторану.

Алла Добкіна не підписала свою фотографію, залишила лише три смайла у вигляді сердечок. Пыдписники дочки скандально відомого політика не залишилися байдужі до її нової публікації і почали активно обговорювати фото. Так, фоловери в захваті від розкішного вбрання Алли та її фігури після пологів. "Така худенька", "Lady in Red. Красуня!", "Матуся наша", "Червоний личить", "Дуже красива у червоному", "Дуже гарне плаття! Прямо з мого сну, можна дізнатися де купували, хто виробник?", - пишуть в коментарях до фото.

Раніше ми писали, що напівгола Алла Добкіна показала татуювання на вагітному животі. На сторінці Добкіної з'явилася нова фотографія, на якій Алла позує стоячи в нижній білизні і демонструючи вагітний живіт. На знімку дівчина постала на огляд публіки в темному комплекті білизни з голим вагітним животом, який з двох сторін покритий татуюваннями.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.