22 лютого в Дніпрі зміниться графік руху трамваїв маршрутів №12 та №17 по напрямку до Старомостової площі. Пов'язано це з ремонтом на вулиці Княгині Ольги.

Трамваї будуть перевозити пасажирів за скороченим маршрутом. Про це повідомляє прес-служба міської ради міста Дніпро.

22 лютого, з 23:00, трамваї маршрутів №12 і №17 будуть здійснювати перевезення за скороченим маршрутом до вулиці Вокзальної, без заїзду на Річпорт. Тимчасові зміни пов`язані з ремонтом колії на Княгині Ольги від Вокзальної до Ярослава Мудрого.

Радимо вам враховувати особливості графіка, коли будете планувати свій маршрут. З 23 лютого трамваї будуть їздити, слідуючи звичайним графіком.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, що київські тролейбуси змінять маршрути: схема.Для мешканців української столиці придумали нові труднощі. Так, у Києві майже на цілий тиждень змінять маршрут тролейбусів № 18 і №33. Електротранспорт курсуватиме за новими маршрутами з 25 по 30 вересня.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що важливо знати: в Києві зміняться маршрути громадського транспорту.У Києві два трамвайних маршрути змінять у зв'язку проведенням ремонту шляхів на вулиці Закревського. Це торкнеться №28 і 33К. Роботи будуть проводити вночі 11,12,13,14 вересня.

"Знай.uа" повідомляв, що київський транспорт змінить маршрути: оприлюднена схема.Рух автобусів №9 від вулиці Булгакова до станції метро "Лук'янівська" буде здійснюватися за наступною схемою: від вулиці Булгакова до проспекту Космонавта Комарова власним маршрутом; далі: проспект Космонавта Комарова — вулиця Героїв Севастополя — вулиця Академіка Стражеска — бульварр Вацлава Гавела — вулиця Академіка Каблукова — вулиця Героїв Севастополя — бульвар Вацлава Гавела, далі власної трасою.