Хмарна погода буде триматися в Харкові з ранку і до вечора. Ніч без значних опадів. Вдень у місті та місцями по області прогнозується невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця.Про це повідомляє "dozor.kharkov.ua".

Вранці синоптики прогнозують хмарну погоду з рідкісними проясненнями , імовірність опадів 2%. Температура повітря коливатиметься від -10 °…-8 °С. Відчуватися буде як -14 °C. Вітер північно-західний зі швидкістю 6 м/с Вологість 69%. Атмосферний тиск 751 мм рт.ст.

Вдень будемо хмарно, імовірність опадів 22%. Температура повітря від -5 °..-7 °С (відчувається як - 11 °С). Вітер північно-західний, 5 м / с Вологість повітря 87%. Атмосферний тиск 752 мм рт.ст.

Увечері мінлива хмарність, імовірність опадів 7%. Температура повітря -9°...-10°C (відчувається як -11°C). Вітер північно-західний, 4 м/с. Вологість повітря 80%. Атмосферний тиск 754 мм рт.ст.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Ймовірність магнітних бурь близько 17%.

Народні прикмети. 22 лютого у народі називають Нікіфори-Панкрати.

З цього дня наші предки помічали, що зима починає слабшати. Навіть присвятили приказку: "На Панкрата ніч темна – тікає зима". Предки вважали, що наскільки цей день і подальші шість будуть холодними – настільки березень буде теплим. З цього дня мороз буває сильним лише ночами. Якщо на небі немає зірок, це означає, що весна буде ранньою. Якщо почалася відлига, то незабаром вдарять морози. А якщо на деревах налипає сніг – до відлиги. Якщо під вагою снігу гнутися гілки, це означало, що в 2019 році буде хороший врожай.

Напмним, що морозний армагеддон несеться до критичної позначки: українців попередили про серйозну небезпеку, стихія б'є всі рекорди.В кінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом.

Нещодавно "Знай.uа" писав, похолодання і сніг: синоптики зійшлися в прогнозах на листопад.Українські синоптики розповіли, яку погоду чекати в листопаді 2018 року. Прогноз обрадує не всіх.

"Знай.uа" повідомляв, погода на тиждень: похолодання накриє Україну з небувалою силою і дуже скоро