Чи залежить інтелект від того, під яким сузір'ям народилася людина? Астрологи вважають, що так, і в тому навіть є безпосередній зв'язок. Так, фахівці назвали інтелектуальні якості кожного знака Зодіаку, передає видання Вести. Пропонуємо впізнати себе серед найрозумніших.

Близнюки
Самий інтелектуальний знак зодіаку

Діти Меркурія вражають інтелектом з самого ніжного віку. Зірки обдарували їх усім – талантом, винахідливістю, кмітливістю. Вони віддані науці, коли вона стає частиною їхнього життя, але часто стикаються з «горем від розуму», зокрема – в пошуку партнерів.

Водолій
Винахідливі і творчі Водолій легко знаходять рішення будь-якої задачі

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Зацікавленість у багатьох сферах життя дозволяє Водоліям легко отримувати відмінну результативність. Тим не менш повітряний знак найчастіше щасливий тільки в складних ситуаціях, а самі прості задачі можуть досить швидко вибити його з робочої колії.

Стрілець
Багато знамениті вчені народилися під знаком Стрільця

Саме люди, народжені під цим знаком, є справжніми двигунами прогресу і авторами найбільш значущих відкриттів світового масштабу. Стрілець з раннього дитинства налаштований на розвиток і наполегливу роботу. Вдумливі і дуже спокійні від природи Стрільці володіють аналітичним складом розуму, здатні керувати підприємством або державою, але часто переоцінюють свої сили і страждають від перевтоми.

Не менш цікаві результати показали думки астрологів і дослідження IQ, в яких брали участь інші символи зодіакальних сузір'їв.

Діва
Діва поєднує в собі розвинену логіку і вроджену інтуїцію

Чоловіки і жінки-Діви — це справжні трудоголіки, які воліють вчитися і розвиватися все своє свідоме життя. Хороша інтуїція і живий розум підкріплені вродженої логікою, але, незважаючи на такий позитивний настрій, зрящий в корінь проблеми і дуже мудрий знак зодіаку досить часто губиться у вирі звичайних життєвих негараздів.

Терези
Терези володіють високим інтелектуальним потенціалом, але не завжди можуть реалізувати його

У міру скромний знак прекрасно знає всі свої можливості і добре розвиває даний від народження високий потенціал. Серед представників знаку Терези дуже багато творчих і всебічно розвинених, інтелігентних і розумних особистостей. Але саме вроджена скромність і деяка невпевненість досить часто не дають Терезам реалізуватися повністю.

Скорпіон
Скорпіон завжди перевіряє отримані знання на практиці

Знак, полюбляє перевіряти отримані знання та навички на практиці, не позбавлений вродженого розуму та природної логіки. Кмітливість і розвинена інтуїція дозволяють Скорпіонам швидко накопичити вражаючий багаж знань, який застосовується суворо за призначенням. Перешкодити втіленню цього правила в життя може тільки погане оточення.

Скорпіон
Скорпіон завжди перевіряє отримані знання на практиці

Знак, полюбляє перевіряти отримані знання та навички на практиці, не позбавлений вродженого розуму та природної логіки. Кмітливість і розвинена інтуїція дозволяють Скорпіонам швидко накопичити вражаючий багаж знань, який застосовується суворо за призначенням. Перешкодити втіленню цього правила в життя може тільки погане оточення.

Телець
Тельці вміють не тільки отримувати знання, а й ефективно використовувати їх

Народжені під цим знаком зодіаку відрізняються не тільки наполегливістю в навчанні, але також здатність правильно скористатися всіма накопиченими знаннями. Однак сприймаються оточуючими з прихильністю, Тельці можуть дуже швидко втратити ініціативу і втратити всі переваги логіки, дані природою.

Лев
Сприйнятливість до лестощів може перешкодити Левам бути розумними

Всі представники знаку зодіаку Лев надходять, як правило, дуже «розумно» з їх точки зору і часто наближають до себе підлабузників, вихваляють їх природні таланти. Леви, безумовно, звикли використовувати свій розум і логіку на повну, але обов'язково шукають в цьому процесі вигоду і максимальну практичну користь, що не завжди їм вдається на всі сто відсотків.

Козеріг
Схильність до ліні може перешкодити Козерогам повністю реалізувати свій потенціал

Типові Козероги відрізняються помітним переважанням емоцій над розумом. У представників цього знака зодіаку досить непогано розвинена логіка, а також є помітне прагнення пізнавати все нове і незвичайне. Втім, вроджена допитливість розуму й неабияку завзятість часто нівелюються найпростішою лінню.

Риби
Для розвитку Рибам постійна необхідна сильна мотивація

Представники знака зодіаку Риби потребують в мотивуванні та постійному підштовхуванні в правильному напрямку. Вони з самого народження не хапають зірок з неба, але цілком можуть спиратися у прийнятті складних рішень на свою добре розвинену інтуїцію і дуже багату фантазію. Простота, а також неймовірна безпечність — ось головні вороги Риби.

Рак
Раки володіють мудрістю і досвідом, але часто не хочуть вчитися

Ерудовані та інтелектуальні від народження Раки здатні дивувати свого співрозмовника і можуть дати цілком слушну пораду, спираючись на життєвий досвід і мудрість. Тим не менше представники цього знака зодіаку вважають навчання марною тратою часу, тому воліють користуватися в житті лише невеликою частиною отриманих знань і накопиченого досвіду.

Овен
Овен володіє великим інтелектуальним потенціалом від природи, але може лінуватися його реалізовувати

Спритний від природи і кмітливий Овен цілком здатний справляти на оточуючих вигідне враження. Всі проблеми цього знака пояснюються звичайною лінню, а також абсолютним небажанням брати на себе які-небудь зобов'язання щодо самореалізації.

Можна з упевненістю стверджувати, що незалежно від впливу планет всі люди індивідуальні, володіють унікальним набором генів, тому абсолютно дурні знаки зодіаку просто в природі не існують.