Гороскоп на 22 лютого Овен

Сьогодні у вас буде більше розуміння і співчуття, ніж зазвичай, ви прямо як ангел. Але чи впевнені ви, що оточуючі це оцінили?

Гороскоп на 22 лютого Телець

Не будуйте на сьогодні великих планів, все одно все доведеться змінити. Швидше за все доведеться займатися тим, чим ви взагалі не розбираєтеся.

Гороскоп на 22 лютого Близнюки

Пора урізноманітнити ваше життя, будь-які зміни призведуть тільки до кращого майбутнього, навіть якщо не ви їх затіяли.

Гороскоп на 22 лютого Рак

Є можливість, що ви сьогодні відчуєте себе втраченими. Не варто засмучуватися, таких людей безліч, просто не всі це показують.

Гороскоп на 22 лютого Лев

Ви можете грубо помилитися сьогодні, якщо неправильно оцінете власні сили. Подумайте, може ви здатні на більше, ніж думаєте.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Гороскоп на 22 лютого Діва

Співрозмовника, який хоче посперечатися з вами, дуже легко приборкати, просто визнайте власну неправоту. Ваше самолюбство менше постраждає.

Гороскоп на 22 лютого Терези

Сьогодні у вас буде стільки різних можливостей, що варто було б використати їх, а не шукати собі нові. Інакше ними скористається хтось інший.

Гороскоп на 22 лютого Скорпіон

Коли вам здасться, що до перемоги залишилося всього пару годин, не пробуйте їх просто вбити. Розчаруєтеся потім, що так даремно втратили дорогоцінний час.

Гороскоп на 22 лютого Стрілець

Вам варто постаратися нікому не показувати свою вразливість. Не найдостойніші люди можуть скористатися цим сьогодні.

Гороскоп на 22 лютого Козеріг

Сьогодні ваш день зіпсує дуже дурна людина. Ви можете уникнути цього, тільки якщо чимось на весь день займете цю особистість.

Гороскоп на 22 лютого Водолій

Зупиніться, перш ніж перетинати якусь межу сьогодні. Ви, можливо, занадто вільно розпоряджаєтеся тим, що маєте, як би не довелося про це пошкодувати.

Гороскоп на 22 лютого Риби

Сьогодні ви будете в найкращій формі. Все у вас буде виходити, всі будуть з вами милі. Ви легко отримаєте бажане (в розумних, звичайно, межах).

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО