Експерти розшифрували послання Ванги, яке вона зробила ще за життя. Як стало відомо, провидиця передбачила посилення конфлікту в Сирії за участю Росії. Вона говорила про те, що прольється російська кров.

Ще одна розшифровка її послання - громадянська війна у Росії, яка почнеться уже в цьому році. Її причиною стане невдоволеність суспільства через залежність від кавказьких республік. Також можливий напад на Володимира Путіна - президента Російської Федерації. Більш того, його зрадять люди з близького оточення.

Варто нагадати, що відома болгарка передбачила нового президента України. Експерти наголошують, що розшифроване послання говорить про те, що ним стане людина, яка вийшла з народу.

Раніше ми писали, що французьку дівчинку Каеде Убер називають єдиною спадкоємицею Ванги. Два роки тому вона озвучила пророцтво, котре стало відомим тільки нещодавно. Стосується воно ситуації у світі і в РФ зокрема.

Її народження передбачила сама болгарська віщунка, заявивши перед смертю, що "друге пришестя унікального дару"обов'язково буде. В езотеричних колах вважається, що душа Ванги вселилася в тіло цієї дівчинки, яка буде бачити так, як бачила знаменита болгарська ясновидиця.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, Всесвітньо відома провидиця Ванга давала багато передбачень, практично усі з яких мали здатність збуватися, прогноз з приводу долі України не став виключенням. Якщо провести паралелі між подіями що відбуваються зараз в Україні і тим, що колись говорила Ванга, то можна зробити висновок – новий президент України в 2019 році не буде схожим на своїх попередників.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ванга пророкувала, що дія якоїсь величезної країни повалений весь світ в хаос і сум'яття. Люди почнуть вбивати один одного з-за віри і будуть переконані, що їх жорстокість виправдана.

Також "Знай.uа" писав, що екстрасенси викликали Вангу з того світу: дух провидиці застеріг Україну. Вони звернулися до духу покійної провидиці, аби дізнатися, що чекає на нашу державу та світ зокрема у 2019 році.