Гороскоп на 21 лютого Овен

Сьогодні вам краще не будувати плани, тому що цей день ви можете прожити без роздумів про майбутнє і за таку легковажність навіть не доведеться розплачуватися.

Гороскоп на 21 лютого Телець

Сьогодні для вас важливіше особисті питання, а все інше ви відсуваєте на другий план. Але вам навіть нічого поганого про це не скажуть, так що продовжуйте в тому ж дусі.

Гороскоп на 21 лютого Близнюки

Вам варто бути більш скромними, спокійними і стриманими. Не замислюйтесь про причини, день покаже вам їх з самого початку.

Гороскоп на 21 лютого Рак

Обережніше з походами по магазинах і з іншими ситуаціями, коли потрібно вибирати. Ви скупите все без розбору і у великих кількостях.

Гороскоп на 21 лютого Лев

Ви сьогодні нарозхват з самого ранку, але при цьому і без чужих проблем занадто зайняті. Якщо не заснете до вечора, він буде дуже спокійним і приємним.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Гороскоп на 21 лютого Діва

Не складно змінити все, але варто ретельно спланувати процес, інакше можна наробити багато помилок, які змінять плюси виконаної роботи на мінуси.

Гороскоп на 21 лютого Терези

Ніхто не зможе вам допомогти, відмовтеся ввічливо, але твердо. Тільки час втратите, намагаючись скористатися чужою допомогою. А поодинці ви швидше досягнете всього.

Гороскоп на 21 лютого Скорпіон

Якщо вам здається, що мрія дуже далека від реальності, то не турбуйтеся. Вам достатньо зробити хоча б мінімальні зусилля, і з часом мрії здійсняться.

Гороскоп на 21 лютого Стрілець

Сьогодні ви будете пояснювати людям складні для їх розуму речі. Використовуйте самі прості формулювання, щоб хоч хтось щось зрозумів.

Гороскоп на 21 лютого Козеріг

Будьте терплячі і дуже обережні, приховуйте свої почуття по відношенню до людей, як хороші, так і погані. Інакше проблем найближчим часом не оберете.

Гороскоп на 21 лютого Водолій

Якщо ваш будинок не картковий, то сьогоднішній вітер змін ні йому, ні його мешканцям не зашкодить. Пам'ятайте, що порядок - це всього-навсього упорядкований хаос.

Гороскоп на 21 лютого Риби

Сьогодні в теплому сімейному колі вам будуть ретельно промивати мізки на морально-етичні теми. Уникнути цього не вдасться, але скоротити задоволення можна. Не сперечайтеся.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО