24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла відверту червону білизну, яка ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Але найбільше місця в цьому кадрі займає букет зі 151 троянди, який Альоні подарували на День святого Валентина, і яким вона поспішила похвалитися. Мабуть, так поспішала, що забула одягнутися.

У підписі до фотографії, яка була опублікована напередодні Дня закоханих, Альона Омович написала: "Мій подарунок на День Святого Валентина приїхав вже сьогодні. Чоловікам на замітку, ідеальний подарунок для дівчини на 14 лютого 151 троянда в коробці від @_royal_flower. Ви вже купили подарунок для своєї другої половинки?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Дуже сексі", "Краще б білизну купив", "Віник для показухи точно не подарую", "А хто фоткає? Відображення в дзеркалі зафотошопилось, чи що?", "Альона, зі святом вас, підкажіть будь ласка, де купували білизну?", "Ти красива. Та й людям, які мають хороші гроші, не треба розкидатися пафосом", "Чому тобі твій чоловік не подарував квіти?", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.