У кожної людини є таємниця. Цікаво, що часом трепетно збережене в душі визначається знаком Зодіаку. Постарайтеся не використовувати ці таємниці негативних та корисливих цілях, і ви отримаєте ключ до серця будь-якої людини, завдяки цим нескладним підказок. Астрологи розповіли про те, які скелети ховаються в зодіакальному "шафі" кожного знака.

Овен

Овни приховують закомплексованість. За видимою бравадою ховається глибоко чутлива душа, яку так само просто поранити, як, наприклад Рака або Риб.

Телець

Ніколи не розповість вам про те, що відчуває. Він виглядає екстравертом і дуже відвертою людиною, але все, що стосується його емоційного життя – таємниця за сімома печатками.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Близнюки

Приховує буквально все. Фальш – його захисна реакція. І якщо тільки ви не народили цієї людини або не прожили з нею все життя, ніколи не дізнаєтеся правду.

Рак

Раки бояться, що їм заподіють біль. Тому часто надягають маску холоду і байдужості. За самим байдужим Рак криється чуттєва і ніжна дитина.

Лев

Більше всього на світі Лев боїться поразки, але ні за що вам цього не покаже. Він робить вигляд, що вміє програвати – це не так.

Діва

"Брудна таємниця" охайних Дев – скупість. Кожну копійку вони витрачають, згнітивши серце. До речі, це стосується не тільки грошей, але і емоцій. З ближніми не будуть мати ніяких фінансових справ.

Терези

Терези не подадуть вигляду, якщо ви їх бесіте. Вони не терплять ворожнечі, тому будуть мило посміхатися і випромінювати дружелюбність.

Скорпіон

Людина – скелет у шафі. Може боляче вжалити будь і не пошкодує про свій вчинок. Але з близькою людиною завжди віддані і ніжні. Вони можуть не подавати вигляду, але якщо Скорпіон любить вас – то страшенно боїться втратити.

Стрілець

Стрільці приховують марновірство. Вони зображують із себе прагматика, але близькі до предынфарктному станом, коли дорогу перебігає чорна кішка або б'ється дзеркало.

Козеріг

Ніколи не зізнаються, якщо у них немає грошей. Будуть будувати з себе успішної людини, навіть якщо будинки будуть заварювати Мівіну.

Водолії

Вони приховують емоційну холодність. Грають роль чутливих, але все це – лише гра на публіку.

Риби

більше Немає ледачого знака, ніж Риби. Вони будуть охоче імітувати бурхливу діяльність, лише б ви не здогадалися, що їх улюблене заняття – мріяти і плювати в стелю.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua також повідомляв, що астрологи розповіли, в який день краще заглянути до перукаря в лютому.