24-річний Джастін Бібер нещодавно одружився на 22-річній моделі і телеведучій - Хейли Болдуін. Здавалося наче б то нічого не провіщає біди, співак повинен почуватися на сьомому небі від щастя, нарешті, будучи поряд з коханою дружиною.

Хочемо нагадати, що до Хейлі та Джастін зустрічався так само із співачкою Селеною Гомез упродовж трьох років. Про їх розрив говорив весь світ. Одні плакали, а інші раділ,и що завидний холостяк знову був один.

Популярні новини зараз

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

На цей момент артист переживає складний період. У нього - депресія через яку він навіть звернувся до фахівців. Про це розповідає близький друг Бібера :

" Він здається пригніченим і втомленим. Це не має нічого спільного з Хейлі - він дуже щасливий, що одружився на ній. Просто у нього є проблеми, з якими він бореться. Йому надають допомогу, він лікується ".

Ці слова підтверджують так само інші ресурси. Оскільки найімовірніше цей недуг розвинувся через надмірну популярність і ажіотаж навколо персони співака.

Джастін починав свою кар'єру як типовий канадський підліток. Але як і інших, слава змінила його. Він міг робити що побажає і коли побажає, а люди на усі його примхи могли відповісти лише ствердно " так ". Тепер співакові не до жартів, увага зводить його з розуму, фанати, камери, папараці вічно переслідують його.

От як цю ситуацію прокоментував, безпосередньо, сам Джастін :

" Я став дуже зарозумілим і зухвалим. Я нібито був в сонячних окулярах. Я виявив, що роблю речі, за які мені соромно, я був дуже нерозбірливий. Мені треба примиритися з тим фактом, що моя мама страждала від депресії, а у батька були напади агресії ".

Чекаємо позитивних вістей від поп-виконавця. Можливо він порадує своїх фолловерів в соц-мережах.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про наслідки розрив Бібера і Гомез. Співачка потрапила в психіатричну лікарню. Ми більше не почуємо нових пісень.

Також "Знай.ua" сповіщав про еротичні фото дружини Джастіна. Хейлі Болдуін прикрилася ганчірочкою яка нічого не закриває.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про перші фото після весілля поп-виконавця і моделі. Ось що означає справжня любов.