Переможець «Битви екстрасенсів» Олександр Шепс планує випустити книгу з назвою «Поза себе». У цьому збірнику він розповість читачам, яким чином можна встановити контакт з іншими світами. Вже зараз можна оформити попереднє замовлення.

Шепс пішов за прикладом своєї мами – вона є відомою ясновидицею. Він бажає направити людей на "правдиву стежку" і розповість, як вирішувати різні проблеми.

Екстрасенс нагадує, що проголошення таємничих слів у вигляді вірша посилює в рази ймовірність походження бажаного. Шепс стверджує, що щоб досягти необхідного ефекту, треба взяти його книгу, запалити вогонь і сконцентрувати думки на проблемі. Після цих маніпуляцій прийдуть відповіді, як вирішити неприємності.

Олександр Шепс відомий своєю перемогою в 14 сезоні "Битви екстрасенсів". Його фанати захоплюються здатністю мага говорити з померлими. Принаймні екстрасенс сам про це говорив неодноразово.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, Кишені повні грошей: правила для залучення багатства

Якщо ви багато працюєте, а гроші кудись зникають, зверніть увагу на ці правила Фен-шуй.

Користуйтеся тільки власним гаманцем.
Кожні 2-3 роки потрібно міняти гаманець, адже старі гаманці не утримують гроші. Також не можна користуватися знайденими гаманцями або тими, що мали попередника. По-перше, вони можуть бути старими, по-друге, ви можете перейняти на себе всі невдачі колишнього власника.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Екстрасенси викликали Вангу з того світу: дух провидиці застеріг Україну

Болгарська провидиця Вангелія, або як її називали в народі баба Ванга, за життя збирала біля свого невеликого будинку, який тепер став музеєм, цілі натовпи людей.

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка "Битви екстрасенсів" дала прогноз на Рік Свині: справедливість восторжествує

Нещодавно в ефір вийшов новий сезон містичного проекту "Слідство ведуть екстрасенси", де мова піде про нерозкриті історіях злочинів, скоєних на ґрунті кохання. За форматом проекту разом з героями слідство ведуть кілька відомих екстрасенсів. Серед них - переможниця реаліті "Битва екстрасенсів", постійний експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси" ясновидиця Олена Курилова.