Любов не має меж і гендерів - в 21 столітті про це знають навіть діти. Тому одностатеві пари теж оббивають пороги всяких магазинів і гортають сотні сторінок онлайн шопів щоб підібрати бездоганний подарунок своїй другій половинці.

Знай.ua підказує кращі ідеї для подарунка дівчині, якщо ти - теж дівчина. Дізнайся, як не розчарувати свою другу половинку.

Подарунок дівчині на День святого Валентина

Обмежуватися валентинками точно не варто, потрібно обрати цікавий і оригінальний подарунок, щоб вашій другій половинці було приємно.

Книга

Почнемо з простих варіантів. Книга завжди була прекрасним подарунком. Вибрати її можете виходячи зі смаків коханої. Але от якщо ви не зовсім впевнені, то варто обмежуватися таким варіантом - нова популярна книга, або ж класична література. Але потрібно бути впевненою, що вона її ще не читала.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Показати ще

Солодощі

Солодкі подарунки також ніхто не відміняв. До того ж тут можна досить непогано розгулятися і пофантазувати. Не звертайте уваги на класичні коробки цукерок, або набори в супермаркетах, перегляньте вибір в кондитерських, там можна знайти і досить креативні шоколадні фігури і навіть спеціальні ігри з солодощів.

Набір косметики

Про такий подарунок краще подбати заздалегідь, щоб не купувати лише те, що залишилося. Вашій коханій напевно потрібні засоби для догляду за губами, шкірою обличчя, або тілом.

Набори для ванни

Зараз досить великий вибір подібних наборів, в яких є чимало приємних штук: ароматне мило, масло, гель, скраб, або ж можна вибрати інший варіант, де будуть бомбочки для ванни, солі і піна. До того ж частина цього подарунка можна буде використовувати прямо під час романтичного вечора 14 лютого.

Б'юті-бокс

Невелика коробочка з сюрпризами сподобається будь-якій дівчині. Але в цьому випадку є одна невелика відміна від звичайних подарунків. Ваша друга половинка абсолютно не знатиме, що в цій коробочці, поки її на розпакує. Усередині часто можна знайти відразу кілька привабливих новинок, які ваша кохана точно захоче спробувати.

Прикраси

Тут все залежить від вашого бюджету, адже саме він обмежує якість і кількість прикрас. Але не потрібно думати, що лише в грошах тут справа, головне - увага. Ви можете підібрати як симпатичну біжутерію, так і дорогі ювелірні прикраси. А вибрати красиві сережки, брошка, або підвіску ви зможете знаючи про смаки вашої коханої.

М'яка іграшка

Практично всі дівчата в будь-якому віці люблять м'які іграшки. Особливо якщо вони зроблені з приємного матеріалу, який хочеться обіймати. Але, до речі, можна купити іграшку, в яку вмонтована колонка, або ж підсвічування. Це точно буде цікавішим подарунком.

Абонемент в спа-салон

Спа-салон - це прекрасна можливість, щоб відволіктися від усього і просто добре відпочити, і розслабитися. Масажі та інші процедури здатні не тільки поліпшити фізичний стан, а й моральний.

Наручний годинник

Останнім часом багато людей забувають про пряме призначення наручних годинників, сприймаючи їх лише, як красивий і іноді досить дорогий аксесуар. Але хіба це перешкода? Якщо ваша дівчина мріє про красивий браслет, або ж саме годинник, то знайти щось буде не дуже складно.

Подорож

Чому б замість розваг у вашому місті і романтичної вечері не поїхати кудись хоча б на вихідні. Турів в будь-який час року дуже і дуже багато, а 14 лютого є ще й чимало найрізноманітніших знижок. Взимку можна відправитися на кілька днів до Чехії, або Німеччину. Вирішіть, що буде цікавіше вам і вашій дівчині.

Тепер ви знаєте, що подарувати вашій дівчині на День святого Валентина.