Вчора стало відомо, що два величезних астероїди можуть найближчим часом зіткнутися з Землею. Про це повідомила NASA. За останніми даними, космічні тіла повинні пролетіти повз нашої планети на дуже близькій відстані. Можливо, їх траєкторія зміниться, що стане причиною цієї катастрофи – на планеті вимре все живе.

У мережі з'явилося відео, яке підтверджує це припущення. На записі видно, як два астероїда обертаються по спіралі. Небезпеку можна побачити і неозброєним оком.

Напередодні Дня святого Валентина в мережі з'явилося безліч припущень про кінець світу. Можливо, цей День закоханих дійсно стане останнім.

Обговорюються різні версії – від потужного катклізму на планеті, який знищить абсолютно все, до зіткнення з планетою Нібіру. І якщо до версій про так званої планеті Х багато хто ставиться скептично, адже її існування не підтверджено наукою, то до реальним астрономічним даними від світових служб варто поставитися серйозно.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

В Палестині впав Дуб Авраама, вік якого сягав 5000 років. Вважається, що це дерево було свідком явлення Святої Трійці Авраама. Пророцтво говорить, що падіння цього древнього дерева свідчить про те, що гряде кінець світу.

Нетрадиційні дослідники повідомили, що раптове і несподіване релігійне прапора тісно пов'язане з астрономією. Падаюче дерево, яке віщує Судний День, символізує астероїдів, які наближаються до Землі і знищать все живе.

Відомо також, що теорію про кінець світу підтримують і релігійні інститути. У грудні 2018 року папа римський Понтифік Франциск висловився про загрозу з боку планети Нібіру. Він нагадав, що це може стати справжнім випробуванням для всього католицизму.

Фахівці вважають, що загальна маса астероїдів наближаються Антилопи не дозволить людству пережити День святого Валентина. Удар гігантських космічних тіл такого розміру і маси повинен викликати величезні цунамі 100 метрів у висоту, а також хмара пилу, яка закриє Сонце на кілька років. Це стане причиною зменшення кисню, загибель усіх рослин і глобального похолодання.

"Знай.uа" вже писав: провидиця назвала точну дату кінця світу, він вже близько

Читайте також: гуманоїди з Нібіру навідалися до США

Нагадаємо: через 100 років вимруть комахи, а за ними і все живе