Клієнт ресторану швидкого харчування в Орегоні 15 грудня 2018 року пішов у вбиральню, але вийти не зміг: дверний замок заклинило. Чоловікові довелося кликати на допомогу персонал, щоб ті зламали двері.

В туалеті відвідувач простирчав цілу годину. За це адміністрація громадського харчування пообіцяла годувати 50-річного клієнта бургерами безкоштовно до кінця його життя. Однак коли американець почав заходити за фастфудом щодня, ресторан свою обіцянку «обнулив».

Обдурений чоловік звернувся до суду і виграв. І тепер він отримає від компанії чек на суму 9 тисяч доларів. Сума розрахована на купівлю їжі раз на тиждень, поки чоловікові не виповниться 72 роки.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Раніше повідомлялося, що 55-річний житель Шотландії був змушений провести 4 дні в туалеті боулінг-клубу через зламану дверної ручки.

Нагадаємо, напередодні Хеллоуїна 2018, який святкують у ніч на 1 листопада, працівники супермаркету "Сільпо" у Фастові Київської області з завидною креативом підійшли до оформлення м'ясної вітрини.

Фото цього перфомансу опублікувала на своїй Facebook-сторінці місцева мешканка Ірина Вдовіна.

Як писав раніше Знай.uа, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зафіксувати у відомому супермаркеті столиці.

Інцидент стався в супермаркеті "Білла" по вулиці Чорновола в Києві. В холодильнику, де зберігаються заморожені напівфабрикати, до вареників невідомим чином потрапила… муха.
Відповідне фото опублікував Telegram-канал "ГК".

"Ось таку гидоту продають в "Білла" на Чорновола: вареники з мухами! Нагнути всіх, щоб товар перевіряли! У мене просто немає адекватних слів, щоб це якось прокоментувати", - підписав фото користувач.

Варто нагадати, що у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в записі dtp.kiev.ua у Facebook.

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали в чоловіка без ознак життя надати допомогу.

Знай.uа писав про те, що жахлива знахідка в продуктах харчування з магазину просто шокувала дівчину.